27 Νοε 2016

Ένα δυνατό σύμμαχο έχει η Γιουβέντους για την υπογραφή του συμβολαίου του Μόιζε Κιν

Η μητέρα του Μόιζε Κιν ευχαριστεί τη Γιουβέντους για όσα προσφέρει στον γιο της και αποτελεί σύμμαχο των μπιανκονέρι για την υπογραφή συμβολαίου.

Μετά τον αδερφό του 16χρονου επιθετικού, σειρά παίρνει η μητέρα του, Ιζαμπέλε, να μιλήσει για τον γιο της και συγκεκριμένα για το πώς μαθαίνει τα πάντα στους μπιανκονέρι, τους οποίους ευχαριστεί.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενη, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στη Γιουβέντους γιατί όλοι μαζί δούλεψαν και δουλεύουν, έμαθαν και μαθαίνουν πράγματα στον Μόιζε, τον βοηθούν να ωριμάσει. Υπάρχει μια πραγματικά όμορφη σχέση με τη Γιούβε, ήταν και είναι μια πραγματικά δεύτερη οικογένεια για αυτόν, έχουν κάνει σπουδαία δουλειά με τον γιο μου και δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω για αυτό», ήταν τα λόγια της.


Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, η μητέρα του 16χρονου επιθετικού είναι δυνατός σύμμαχος της Γιουβέντους σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο αφού χρειάζεται η έγκριση της, από την στιγμή που ο Κιν είναι ανήλικος, για να υπογράψει οτιδήποτε ο γιος της.

Και η επιθυμία της Ιζαμπέλ, όπως γράφουν οι Ιταλοί, είναι η υπογραφή συμβολαίου στη Γιουβέντους -με τους ανθρώπους της οποίας έχει άριστη σχέση- και όχι σε κάποια ομάδα εκτός Ιταλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου