18 Δεκ 2016

Πού να έπαιζε και μπάλα η Γιουβέντους…

Η Γιουβέντους που πάθαινε το πατατράκ της χρονιάς στη Γένοβα, αυτή η Γιουβέντους είναι στο +7 από τη δεύτερη Ρόμα και στο +9 από την τρίτη Μίλαν (που θεωρείται απίθανο να μείνει σε αυτή τη θέση μετά και τα αποτελέσματα της Κυριακής).

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Η Κυρία αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια σε ένα κάκιστο ντέρμπι που όλοι θα συμφωνήσουμε πως δεν παίχτηκε καθόλου καλό ποδόσφαιρο. Ωραία, η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος δεν έπαιξε μπάλα. Η δεύτερη τι έκανε όμως; Πού ήταν; Αυτή ήθελε να μειώσει στο -1 και να μπει ακόμη πιο γερά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Στα άλλα πρωταθλήματα βλέπουμε τι συμβαίνει; Στην Ευρώπη; Αν η Γιουβέντους τερμάτιζε δεύτερη στον όμιλο του Champions League θα είχαμε να λέγαμε. Δεύτερη όμως κατετάγη η Ρεάλ και η Μπάγερν. Έτσι είναι μπάλα…

Η Γιουβέντους των προβλημάτων λοιπόν, με τους Ντιμπάλα, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι να μην είναι βασικοί και άλλους τόσους τραυματίες, προχωράει. Η Γιουβέντους που έχει τα λιγότερο καλά χαφ των τελευταίων ετών, ε, αυτή η Γιουβέντους κέρδισε εύκολα τη Ρόμα και πήγε το +7.


Ουσιαστικά αυτό το αποτέλεσμα είναι και μισό πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν πρόκειται να δείξει τάσεις αυτοκτονίας στο δεύτερο γύρο και θα διατηρείται πάντα σε μια διαφορά ασφαλείας.

Ακόμη και φέτος που μετράει τρεις ήττες (όλες εκτός έδρας), επανέρχεται άμεσα. Δεύτερη γκέλα δεν έχει κάνει ποτέ, πάντα είναι έναν αγώνα και κάτι παραπάνω μπροστά και παίρνει τα παιχνίδια-κλειδιά στην έδρα της.

Αυτή η Γιουβέντους θα πρέπει να ρίξει το βάρος της στο Champions League. Μετά την κλήρωση για τους «8» αλλά και τη νίκη επί της Ρόμα, οι στόχοι των μπιανκονέρι είναι πιο ορατοί από τα μέσα του Αυγούστου.

Στο πρωτάθλημα είναι το απόλυτο αφεντικό. Στην Ευρώπη έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθεί τέσσερις αγώνες πριν τον τελικό του θεσμού. Τι μένει; Το Κύπελλο Ιταλίας και το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Το δεύτερο θα προσπαθήσει να το σηκώσει την Παρασκευή. Το άλλο δεν έχει αρχίσει...

Καθόλου άσχημα για μία ομάδα που τελικά φέτος δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, ε;


2 σχόλια:

  1. Σωστά! Να συμπληρώσουμε όμως πως και το χθεσινό ντέρπι, μισό πρωτάθλημα το λέτε εσείς, κρίθηκε από μια ατομική ενέργεια του Ινγουαίν, γιατί αν δεν έπαιζε αυτός δε νομίζω να βρίσκαμε τρόπο να σκοράρουμε.., και εκεί που θα πιεζόμασταν ψυχολογικά να το κάνουμε..δεν ξέρεις τι θα γινόταν σε καμιά αντεπίθεση. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΩΟ. ΕΚΑΝΕ , ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΠΙΠΙΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΦΟΡΖΑ ΞΘΩΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (συνέχεια από πριν ..για να ``βουλώσουν`` το στοματάκι τους όσοι λένε πως ο Πιπίτα είναι μόνο για τα μικρά παιχνίδια.. και όχι για τα μεγάλα.. GRAZIE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή