29 Δεκ 2016

Ο Τέβες υπέγραψε το συμβόλαιο της ζωής του, χάνοντας την εκτίμηση των οπαδών της Γιουβέντους

Ο Κάρλος Τέβες είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου αλλά στην εκτίμηση των Γιουβεντίνων έχει χάσει πόντους.

Το καλοκαίρι του 2015, μετά από μια υπέροχη διετία, ο «Απάτσε» αποφάσισε να μην σεβαστεί τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους μπιανκονέρι και ζήτησε να επιστρέψει πρόωρα στην Μπόκα Τζούνιορς. Για την οικογένεια του και την αγάπη του για αυτή την ομάδα, έλεγε τότε.

Τώρα, 1,5 χρόνο μετά, ο Τέβες αποφάσισε να πάει στην Κίνα, υπογράφοντας ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές... 40 εκατ. ευρώ!

Μπράβο στον Κάρλος για τα λεφτά που θα βάλει στους λογαριασμούς του αλλά στα social media οι οπαδοί της Γιουβέντους του γράφουν διάφορα.


Και ξεκαθαρίζουν ότι δεν μπορούν να βρίσουν ή να μισήσουν τον Τέβες -τα κατορθώματα του οποίου στα δύο χρόνια παραμονής του στο Τορίνο δεν ξεχνάει κανείς- αλλά μπορούν να νιώθουν πλέον απογοητευμένοι από την συμπεριφορά του.

Εφυγε ένα χρόνο νωρίτερα από τη Γιούβε, λόγω της αγάπης για την Μπόκα. Και η Γιούβε το σεβάστηκε αυτό. Το θέμα είναι ότι δεν σεβάστηκε ο ίδιος αυτή την... αγάπη.


1 σχόλιο:

  1. Ο TEVEZ ήταν είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μας ότι και αν κάνει !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=4OCgiovHWLg&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή