17 Δεκ 2016

Τα κολακευτικά λόγια του Μαρότα για έναν ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους και η ατάκα για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

Ως διαφήμιση για το ιταλικό ποδόσφαιρο, ήθελε να δει τη μάχη της Γιουβέντους με τη Ρόμα ο Μπέπε Μαρότα.

«Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε, θα εδραιωθούμε στην ηγετική μας θέση ακόμη περισσότερο», είπε ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι πριν το ματς. «Η εμφάνιση είναι σημαντική, το ίδιο και το αποτέλεσμα όμως», συμπλήρωσε.

Ο Ιταλός παράγοντας μίλησε εκτενέστερα και με άκρως κολακευτικά λόγια για έναν συμπατριώτη του, τον Ντανιέλε Ρουγκάνι που πριν λίγες ημέρες ανανέωσε στη Γιουβέντους.


«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιλογή που έγινε πριν λίγα χρόνια και επενδύσαμε στον Ρουγκάνι», είπε ο Μαρότα και συνέχισε: «Είναι ένας Ιταλός παίκτης και πάντα προσπαθούμε να στηριζόμαστε σε Ιταλούς παίκτες. Η ιταλική ταυτότητα στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να εφαρμόζεται όχι μόνο στη Γιουβέντους αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες της Serie A. Και ο Ρουγκάνι είναι ένας παίκτης που εκφράζει τις αξίες της αριστείας».

Τέλος, για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ο Μαρότα είπε μια ατάκα που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, αυτή την περίοδο: «Δεν είναι εύκολο να βρίσκουμε ποδοσφαιριστές με τα πρότυπα της Γιουβέντους τον Ιανουάριο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου