24 Δεκ 2016

Μπουφόν: Η Μίλαν δεν «έκλεψε» κάτι και σε εμάς μένει το… γαμώτο

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ήταν αυτός που μίλησε μετά την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι, τονίζοντας ότι η απώλεια του Σούπερ Καπ δεν αλλάζει τον απολογισμό του 2016 για τη Γιουβέντους.

Ο αρχηγός τόνισε ότι οι μπιανκονέρι θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς από το πρώτο 30λεπτο αλλά δεν το έκαναν και γενικά δεν έδειξε να... τρελαίνεται κιόλας για την απώλεια του Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουφόν στο JTV...

- Τζίτζι, κρίμα. Κρίθηκε στα πέναλτι...
«Ναι, είναι ένα αποτέλεσμα που ανταμοίβει την Μίλαν που δεν "έκλεψε" κάτι, έκαναν ένα ματς θέλησης, καλό σε κάποιους τομείς. Για εμάς μένει το... γαμώτο ότι όπως και δύο χρόνια πριν, πάλι εδώ, προηγηθήκαμε και στη διαδικασία των πέναλτι αλλά δεν το τελειώσαμε και αυτό, προφανώς, μας πικραίνει. Επρεπε να το τελειώσουμε νωρίτερα το ματς πάντως, να μην φτάσουμε ως τα πέναλτι».


- Από την αρχή της σεζόν η Γιουβέντους έχει παίξει 10 περισσότερα ματς από την Μίλαν. Παίζει ρόλο αυτό; Η κούραση;
«Οχι, δεν μετράει. Αν η διαφορά ήταν 60-40, ναι. Στο 27-17 όμως δεν μετράει, υπό την έννοια ότι είμαστε μια ομάδα συνηθισμένη σε τόσες υποχρεώσεις και έχουμε τον τρόπο για να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σήμερα δεν καταλάβαμε στα πρώτα 25 λεπτά ότι αυτοί ήταν σε δύσκολη θέση και είχαμε τη δυνατότητα να καθαρίσουμε το ματς από το μισάωρο. Δεν το κάναμε και μετά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, είχαν τις δικές τους, τελείωσε όπως τελείωσε».

- Ο απολογισμός του 2016;
«Ενας απολογισμός σίγουρα καλός γιατί υπήρξαν πολλά καλά πράγματα για τη Γιουβέντους μέσα στο 2016. Η χρονιά δεν ολοκληρώθηκε όπως θα θέλαμε αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού κι αυτό, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Ο απολογισμός είναι καλός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου