21 Δεκ 2016

Αυτός είναι ο Νο 1 μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους για το καλοκαίρι

Ο μάνατζερ του Μάρκο Βεράτι έκανε λόγο για προτάσεις από την Ιταλία, με το όνομα του Ιταλού χαφ να επανέρχεται για τη Γιουβέντους.

Οι προτάσεις, προφανώς, δεν είναι για τον Ιανουάριο αλλά για το καλοκαίρι και οι ομάδες που τις έχουν κάνει, όπως πιστεύουν τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι οι Γιούβε και Ιντερ.

Μπιανκονέρι και νερατζούρι φέρονται να έχουν εκφράσει ήδη, δηλαδή, στην πλευρά του ποδοσφαιριστή το ενδιαφέρον τους για το καλοκαίρι, με τον μάνατζερ Ντονάτο Ντι Κάμπλι να μιλάει στον τηλεοπτικό σταθμό TeleLombardia και να ερωτάται για τους Κινέζους της Suning, οι οποίοι είναι τα αφεντικά της Ιντερ.


«Η Suning μπορεί να στοχεύσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του κόσμου, όχι μόνο στον Μάρκο. Πολλές ομάδες τον θέλουν αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι δεν πρόκειται να μείνει στο Παρίσι για όλη την καριέρα του. Επιβεβαιώνω ότι ο Βεράτι έχει δεχθεί προτάσεις από την Ιταλία αλλά δεν υπάρχει κάτι νέο αυτή την στιγμή».

Την ίδια ώρα, η Tuttosport στο σημερινό πρωτοσέλιδο της έχει βασικό θέμα τον Βεράτι, αναφέροντας ότι η Γιουβέντους -όπως δείχνει και το ενδιαφέρον για τους Καλντάρα, Γκαλιαρντίνι- βάζει μπρος για την απόκτηση Ιταλών ποδοσφαιριστών και ο διεθνής χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο μεγάλος στόχος για το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου