22 Δεκ 2016

Τι λέει ο Μπουφόν για το γεγονός πως η Γιουβέντους είναι καταδικασμένη να νικάει και αν χάνει ένα ματς γίνεται... σεισμός

Η Γιουβέντους θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να νικήσει την Μίλαν και να κατακτήσει το Σούπερ Καπ, όπως είπε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο αρχηγός ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου, η οποία ήταν σύντομη. Ακολουθούν τα κυριότερα από όσα είπε ο Τζίτζι...

Για το γεγονός ότι συμπληρώνει 600 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους αύριο: «Χαίρομαι γιατί κάποιος τις μετράει για μένα. Σίγουρα είμαι χαρούμενος αλλά δεν θα είναι η τελευταία, έχω ακόμη να δώσω πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι αύριο παίζουμε για ένα τρόπαιο και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

Για το πώς μπορεί να βρει κίνητρο για ένα... απλό Σούπερ Καπ: «Κίνητρο υπάρχει πάντα για κάθε τρόπαιο. Το γεγονός και μόνο ότι παίζεις σε έναν τελικό, αποτελεί κίνητρο. Με το Σούπερ Καπ είναι αλήθεια ότι τα πάω καλά και γι' αυτό σκέφτομαι πάντα το μοναδικό που έχω χάσει, αυτό με αντίπαλο τη Νάπολι πριν δύο χρόνια, πάλι εδώ στη Ντόχα. Αυτή η ήττα, επομένως, αποτελεί κίνητρο για να νικήσουμε αύριο».


Για το τι ματς περιμένει: «Χάσαμε φέτος από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο και γενικά τα τελευταία χρόνια τα ματς ήταν ισορροπημένα ακόμη κι όταν νικούσαμε. Ενα τέτοιο ματς περιμένω, δύσκολο».

Για το αν βαραίνει τους παίκτες το γεγονός ότι η Γιουβέντους είναι καταδικασμένη να νικάει και αν χάνει ένα ματς γίνεται... σεισμός: «Το να είσαι καταδικασμένος να νικάς, είναι μια καταδίκη που μου αρέσει. Σε αυτή την ηλικία, αυτό μου δίνει και το μεγαλύτερο κίνητρο. Το να είσαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας και να μην έχεις το περιθώριο λάθους, είναι αυτό που σε κρατάει ζωντανό σε αυτή την ηλικία. Καλοδεχούμενη η κριτική, επομένως, γιατί μας βοηθάει να συνεχίσουμε, να προχωρήσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου