11 Δεκ 2016

Ο Πιάνιτς εξήγησε γιατί δεν ήταν βασικός στο ντέρμπι με την Τορίνο

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς μπήκε αλλαγή, κλείδωσε το τρίποντο στις καθυστερήσεις και εξήγησε γιατί δεν ήταν βασικός στο ντέρμπι με την Τορίνο.

«Είχα ένα ελαφρύ μυικό πρόβλημα από το ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και συμφωνήσαμε με τον προπονητή ότι ήταν καλύτερα να μπω σαν αλλαγή. Ημουν στη διάθεση της ομάδας, προσπάθησα να δώσω ένα χέρι από όταν μπήκα. Αυτό που μετρούσε σήμερα ήταν να νικήσουμε, είναι ωραίο για εμάς και για τους οπαδούς μας», εξήγησε αρχικά ο Βόσνιος στο Sky Italia για το γεγονός ότι δεν ήταν βασικός και στη συνέχεια απάντησε σε τρεις ερωτήσεις...

Για το κλειδί της νίκης: «Δεν είναι εύκολο να κάνεις ανατροπή σε τέτοια ματς. Παραμείναμε δυνατοί και υπομονετικοί απέναντι σε έναν περίπλοκο αντίπαλο που σκοράρει εύκολα, δύσκολα ομάδα να αντιμετωπίσεις. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοηθούσε να παίξεις καλά αλλά είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη».


Για το γεγονός ότι την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του: «Εχω πολλούς φίλους στη Ρόμα. Είναι μια καλή ομάδα, με σπουδαίο προπονητή αλλά εμείς θέλουμε να νικήσουμε και δεν μας απασχολεί κάτι άλλο. Είμαι χαρούμενος που θα ξαναδώ από κοντά φίλους με τους οποίους έζησα πέντε χρόνια αλλά θέλω να τους νικήσουμε».

Για το αν μπορεί να είναι λύση το να αγωνίζεται αυτός και ο Ντιμπάλα πίσω από τον Ιγκουαΐν: «Ναι, αν παίζω σε αυτό τον ρόλο είμαι πιο κοντά στο τέρμα και έρχομαι περισσότερες φορές σε επαφή με την μπάλα. Είναι αλήθεια, σήμερα παίζαμε με τρεις παίκτες πίσω από τον Γκονσάλο. Ο Ντιμπάλα μας έκανε δύο πανέμορφες πάσες, σε εμένα και τον Ιγκουαΐν. Ο Μάντζουκιτς κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, σήμερα δεν σκόραρε αλλά το έκανε ο Ιγκουαΐν και είναι το ίδιο. Είμαστε καλά, δουλεύουμε για τους στόχους μας και θέλουμε να νικήσουμε την Ρόμα και μετά την Μίλαν στο Σούπερ Καπ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου