11 Δεκ 2016

Ανατροπή στα σχέδια Αλέγκρι με πρωτοκλασάτο να είναι εκτός ενδεκάδας, δίνουν τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία

Τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν τη Γιουβέντους να παρατάσσεται με 4-3-3 κόντρα στην Τορίνο.

Δεν ξέρουμε αν θα αλλάξει κάτι μέχρι την έναρξη του ντέρμπι αλλά τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Μαξ Αλέγκρι εγκαταλείπει την ιδέα του 4-3-1-2 και πάει στο 4-3-3, αφήνοντας στον πάγκο τον Πιάνιτς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία νέα, στο τέρμα θα είναι ο Μπουφόν, στα δύο άκρα της άμυνας οι Λιχτστάινερ και Αλεξ Σάντρο, στόπερ οι Κιελίνι και Ρουγκάνι, τριάδα στα χαφ οι Μαρκίζιο-Κεντίρα-Στουράρο, δεξί εξτρέμ ο Κουαδράδο, σε παρόμοιο ρόλο από αριστερά ο Ιγκουαΐν και στην κορυφή ο Μάντζουκιτς.


Επειδή, πάντως, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι έχουν αλλάξει 2-3 φορές το σύστημα και την 11άδα της Γιούβε τις τελευταίες μέρες, μην εκπλαγεί κανείς αν δούμε κάτι διαφορετικό όταν αρχίζει το ματς.


2 σχόλια:

  1. Είναι δυνατό, να παίζει ο Στουράρο, ακόμα και ο Μαρκίζιο, και να είναι έξω ο Πιάνιτς; Αυτό σας έλεγα από πολύ καιρό, ότι ο Πιάνιτς δεν προωθούνταν γιατί περίμενε τον Μαρκίζιο. Κατά τη γνώμη μου ο Πιάνιτς είναι καλκύτερος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πιάνιτς είπε πως είχε έναν τραυματισμό. Γι’ αυτό έμεινε έξω. Για τον Στουράρο έχουμε γράψει δύο πολύ επικριτικές απόψεις και παραμένουμε σταθεροί. Ο Μαρκίσιο βοηθάει την ομάδα.

      Διαγραφή