19 Δεκ 2016

Παρέμβαση Μπουφόν για την ανανέωση του Μπονούτσι

Το πόσο σημαντικός είναι ο Λεονάρντο Μπονούτσι για τη Γιουβέντους, αποδεικνύεται και από την «παρέμβαση» του Τζανλουίτζι Μπουφόν για την ανανέωση του συμβολαίου.

Την ώρα που οι μπιανκονέρι ανακοίνωναν την ανανέωση του Μπονούτσι ως το 2021, ο αρχηγός ήταν καλεσμένος σε μια εκδήλωση. Μόλις πληροφορήθηκε τα νέα, όμως, αποφάσισε να μιλήσει για αυτά. Σημαντικό από μόνο του ως κίνηση, αφού ο Μπουφόν δεν συνηθίζει κάτι τέτοιο, αλλά σημαντικά και όσα είπε για τον διεθνή στόπερ.

«Είναι μια πολύ όμορφη είδηση γιατί ο Λεονάρντο δούλεψε πολύ και κατάφερε να εξελιχθεί σε απίστευτο βαθμό και να αποκτήσει σταθερότητα», ήταν τα πρώτα λόγια του Τζίτζι.


«Είναι ένα σημείο αναφοράς για τη Γιουβέντους, είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές να ξέρουμε ότι θα είναι εδώ για πολλά χρόνια ακόμη και είναι πολύ σημαντικό και για τους τιφόζι που μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι», συνέχιζε.

Από τον τερματοφύλακα των μπιανκονέρι ζητήθηκε να κάνει τον απολογισμό του 2016 για τη Γιούβε και απάντησε ως εξής: «Ας περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη...».

Σωστός ο αρχηγός, υπάρχει και ένα Σούπερ Καπ που πρέπει να κατακτηθεί την Παρασκευή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου