8 Δεκ 2016

Το μήνυμα του Αλέγκρι για την κλήρωση του Champions League

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter το μήνυμα για την κλήρωση των «16».

Ο προπονητής της Γιουβέντους ήταν αρκετά χαλαρός στις δηλώσεις του μετά το 2-0 επί της Ντιναμό, λέγοντας πως «μπορεί να είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν αρκετά χαλαροί και κάναμε εύκολα λάθη στις πάσες αλλά γενικά πήραμε αυτό που θέλαμε από το ματς», για να εστιάσει στη συνέχεια σε πρόσωπα.

«Ο Ντανιέλε έχει ωριμάσει αρκετά σε τεχνικό και τακτικό επίπεδο αλλά αυτό είναι κάτι που ξέραμε ότι θα γίνει, το έχω ξαναπεί ότι θα γίνει σπουδαίος για τη Γιουβέντους», είπε για τον Ρουγκάνι, «ο Πάουλο μπήκε καλά σήμερα αλλά το ματς είχε χαμηλό ρυθμό, θα δούμε αν θα είναι βασικός την Κυριακή», είπε για τον Ντιμπάλα, «ο Γκονσάλο πρέπει να είναι ήρεμος, είναι σημαντικός για εμάς και τα γκολ θα τα βάλει γιατί πάντα τα έβαζε», είπε για τον Ιγκουαΐν.


Αφού ολοκλήρωσε με τα του ματς, ανέβασε το μήνυμα του στον λογαριασμό του στο Twitter, δίνοντας... γραμμή στους παίκτες του: «Ragazzi, συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου στον όμιλο. Η κλήρωση στους “16” δεν εξαρτάται από εμάς αλλά δεν πρέπει να υπάρχει φόβος!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου