8 Δεκ 2016

Μπουφόν: Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένος να κατακτήσω το Champions League αλλά αισθάνομαι ότι το θέλω

Ο Τζίτζι Μπουφόν μίλησε για το Champions League αλλά και για τον Αντόνιο Κόντε που έχει πιάσει κορυφή στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις στο Fox Sport και όπως πάντα, ειδικά όταν είναι τέτοιες ημέρες, ρωτήθηκε για το Champions League και για το αν έχει εμμονή με αυτό τον τίτλο.

«Κάθε χρόνο έχω ως στόχο την κατάκτηση του Champions League, όχι μόνο εγώ αλλά συνολικά ως ομάδα. Πολλοί με ρωτάνε για το Champions League επειδή είναι ένας τίτλος που δεν έχω κατακτήσει και η απάντηση μου είναι ότι αισθάνομαι τυχερός επειδή κάθε χρόνο παίζω σε αυτή τη διοργάνωση και την διεκδικώ. Είχα μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες, με πολλούς τίτλους, δεν αισθάνομαι ότι είμαι υποχρεωμένος πλέον να κατακτήσω κάτι αλλά αισθάνομαι ότι το θέλω. Δεν ξέρω αν είναι στη μοίρα μου να κατακτήσω το Champions League αλλά ξέρω ότι πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά από ποτέ», είπε ο Τζίτζι, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον πρώην συμπαίκτη και προπονητή Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει αρχίσει πολύ καλά στην Αγγλία.


«Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι η Τσέλσι στην 1η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Κόντε είναι νικητής, δεν μάχεται για την 2η θέση. Είμαι σίγουρος ότι σπρώχνει τους παίκτες του στο να δώσουν το μάξιμουμ. Εχουν μια μεγάλη ευκαιρία φέτος, όχι μόνο επειδή έχουν τον Κόντε, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, αλλά κι επειδή έχουν μόνο ένα ματς την εβδομάδα αφού δεν παίζουν στην Ευρώπη και αυτό θα τους βοηθήσει πολύ στην πορεία της σεζόν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου