5 Δεκ 2016

Τι είπε ο Εβρά για την κουβέντα μεταξύ των παικτών που έγινε μετά την ήττα από τη Τζένοα

Στην ήττα από την Τζένοα και πώς αυτό το γεγονός έκανε και πάλι οικογένεια τη Γιουβέντους, μετά από τη συζήτηση που έγινε, αναφέρθηκε ο Πατρίς Εβρά.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ, ως γνωστόν, είναι από τις ηγετικές παρουσίες των αποδυτηρίων των μπιανκονέρι και ξέρει πότε να μιλήσει και τι να πει.

Αυτή τη φορά ο Εβρά έκανε δηλώσεις στο κανάλι της Γιούβε (JTV) και ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα όσων είπε και αφορούν την ήττα στη Γένοβα και πώς οι μπιανκονέρι θέλουν να... εκμεταλλευτούν αυτό που έγινε.

«Μιλήσαμε μεταξύ μας, όπως κάνουμε κάθε φορά που νιώθουμε ότι υπάρχει κάτι που δεν πάει καλά. Το βασικό για οποιονδήποτε από εμάς είναι να ξέρει τις ευθύνες που έχει από την στιγμή που φοράει αυτή τη φανέλα. Αυτό που έγινε στη Γένοβα ήταν ένα... ατύχημα, για μένα αλλά και για τους υπόλοιπους», είπε ο Γάλλος.


«Κατά τη γνώμη μου, δεν πρόκειται να μας συμβεί ξανά μια τέτοια ήττα, δεν πρόκειται να μπούμε ξανά σε ματς με τέτοια νοοτροπία. Και είμαστε εκνευρισμένοι επειδή μπήκαμε με τέτοια νοοτροπία και πάθαμε αυτό που πάθαμε. Το να χάσεις ένα ματς, είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Το να χάσεις λόγω νοοτροπίας όμως, δεν είναι αποδεκτό στη Γιουβέντους. Οπως και να έχει, αυτό που έγινε στη Γένοβα μας έκανε ξανά πραγματική οικογένεια», πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου