5 Δεκ 2016

Πιάνιτς: Μου παίρνει περισσότερο χρόνο να προσαρμοστώ απ’ ό,τι πίστευα και έχω ακούσει πολλά σχόλια

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς δε χρειάζεται να διαβάσει ή να ακούσει την κριτική των άλλων για να καταλάβει αν δίνει ή όχι όσα μπορεί στη Γιουβέντους.

Η εμφάνιση του Βόσνιου άσου κόντρα στην Αταλάντα έγινε δεκτή με αποθεωτικά σχόλια από τους Ιταλούς δημοσιογράφους, οι οποίοι τονίζουν ότι για πρώτη φορά φέτος ο Πιάνιτς έδειξε μέρος του ταλέντου του. Κάτι που το παραδέχεται και ο ίδιος, με δηλώσεις του στην Tuttosport.

«Εχω ακούσει τα σχόλια που γίνονται όλο αυτό το διάστημα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζομαι την κριτική των άλλων για να καταλάβω αν έπαιξα καλά ή όχι. Η Γιουβέντους είναι ένα πολύ απαιτητικό κλαμπ και είμαι εδώ για να βελτιωθώ. Ηθελα να έρθω εδώ, ήθελα και θέλω τους τίτλους, αυτή την πρόκληση που είναι η Γιούβε. Η κριτική γινόταν και θα γίνεται, είναι μέρος του ποδοσφαίρου», είπε ο Πιάνιτς και συνέχισε...


«Δεν είναι θέμα ρόλου, είναι θέμα ποδοσφαίρου. Εδώ παίζουμε διαφορετικά σε σχέση με ό,τι είχα συνηθίσει επί πέντε χρόνια στη Ρόμα. Εκεί παίζαμε με πολλή κατοχή μπάλας και κοντινές πάσες, εδώ παίζουμε με περισσότερες κάθετες πάσες. Σίγουρα μου παίρνει περισσότερο χρόνο να προσαρμοστώ από ό,τι πίστευα ότι θα χρειαστεί αλλά είμαι ήρεμος. Το σημαντικό είναι να νικάει η Γιουβέντους, από εκεί και πέρα η αξία μου θα φανεί, ξέρω τι μπορώ να δώσω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου