13 Δεκ 2016

Κεντίρα: Ο Τότι είναι ένας θρύλος, έχει όλο τον σεβασμό μου

Ο Σάμι Κεντίρα τόνισε ότι η Γιουβέντους ανυπομονεί για το σαββατιάτικο ματς με την Ρόμα και δήλωσε σίγουρος για συνεχή βελτίωση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός χαφ των μπιανκονέρι στο Sky Italia...

Για τη νίκη επί της Τορίνο: «Ηταν ένα ωραίο ματς με ένταση. Μετά το 1-0 της Τορίνο παίξαμε πολύ καλά, ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είχαμε ισοφαρίσει από το πρώτο ημίχρονο γιατί διαφορετικά θα ήταν πιο δύσκολα. Οπως και να έχει, αξίζαμε τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά κόντρα σε μια σκληρή ομάδα, η νίκη στο ντέρμπι είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για εμάς αλλά πάνω από όλα για τους τιφόζι και το κλαμπ».

Για το ντέρμπι κορυφής με την Ρόμα: «Η Ρόμα είναι στο -4, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είναι δυνατοί στην επίθεση και δεμένοι στην άμυνα. Είδαμε και πέρυσι, στο 1-0, ότι δεν είναι εύκολο να τους νικήσεις αλλά παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Ανυπομονούμε για αυτό το ματς γιατί είναι ο πρώτος εναντίον του δεύτερου, άρα το πιο όμορφο παιχνίδι».


Για τον Τότι: «Είναι ένας θρύλος, είναι ωραίο να τον βλέπεις στα 40 του να εξακολουθεί να παίζει. Εχει όλο τον σεβασμό μου για το πώς διατηρείται σε αυτή την κατάσταση, είναι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές όχι μόνο στην Ιταλία αλλά γενικά στην Ευρώπη».

Για την κριτική που έχει γίνει στη Γιουβέντους: «Είναι φυσιολογικό και αποδεκτό να γίνεται κριτική. Αν κάποιος, βέβαια, δει τι γίνεται και στις άλλες χώρες, θα διαπιστώσει ότι και ομάδες όπως η Μπάγερν, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπαρτσελόνα ή και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίζουν τόσο καλά αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Το σημαντικό είναι να είσαι στο 100% όταν μπαίνεις στην τελική ευθεία για το τέλος της σεζόν, όχι αυτή την εποχή. Οπως και να έχει, είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και τερματίσαμε στην 1η θέση και στον όμιλο του Champions League οπότε τα αποτελέσματα υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, το ότι πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, το ξέρουμε και θα το κάνουμε».

Για την κατάσταση της Γιούβε: «Στα τελευταία δύο-τρία ματς ήμασταν πολύ καλοί, αφήνοντας στην άκρη φυσικά αυτό που έγινε στη Γένοβα. Κατά τη διάρκεια μιας σεζόν, όμως, είναι φυσιολογικό να υπάρξει και μια τέτοια μέρα. Νομίζω πως στα τελευταία ματς υπάρχει συνεχής βελτίωση και μετά τα Χριστούγεννα θα δείτε την καλύτερη Γιουβέντους. Κατά την άποψη μου, αυτό θα γίνει Φεβρουάριο-Μάρτιο». 


1 σχόλιο:

  1. για καποιο λογω δεν τον χωνευω καθολου τον συγκεκριμενο...μηδεν συμπαθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή