20 Δεκ 2016

Έδωσε τα χέρια με την Αταλάντα η Γιουβέντους

Η μεταγραφή του Ματία Καλντάρα έκλεισε στα γραφεία της Lega και τώρα η άμυνα της Γιουβέντους θα... αποφασίσει πότε θα ντυθεί μπιανκονέρο.

Οπως αναφέρουν Sky Italia και Gazzetta dello Sport, στη χθεσινή συνεδρίαση της Lega της Serie A, Γιούβε και Αταλάντα έδωσαν τα χέρια για την μεταγραφή του Καλντάρα. Μια μεταγραφή που, όπως φαίνεται, έκλεισε στα 15 εκατ. ευρώ συν μπόνους, με τα οποία το ποσό θα ανέβει στα 20.

Από εδώ και πέρα, μένει να φανεί πότε θα μετακομίσει στο Τορίνο ο 22χρονος στόπερ. Οτι θα παραμείνει στην Αταλάντα ως το τέλος της σεζόν είναι δεδομένο αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα ντυθεί μπιανκονέρο το προσεχές καλοκαίρι.


Σύμφωνα με το Sky Italia, αν το BBC (Μπαρτσάλι-Μπονούτσι-Κιελίνι) βγάλει τη σεζόν χωρίς προβλήματα, με δεδομένο ότι ο Ρουγκάνι μπαίνει όλο και πιο δυνατά στο παιχνίδι (ο Μπενάτια είναι άγνωστο αν θα αποκτηθεί ή θα επιστρέψει στην Μπάγερν), είναι πιθανό η Γιουβέντους να αφήσει τον Καλντάρα δανεικό και την επόμενη σεζόν στην Αταλάντα και να τον... φωνάξει στο Τορίνο το καλοκαίρι του 2018.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα ντυθεί μπιανκονέρο από το καλοκαίρι του 2017. Οπως και να έχει, το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι ότι υπάρχει συμφωνία τόσο με την Αταλάντα όσο και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος προορίζεται για παρτενέρ του Ρουγκάνι, υπό την καθοδήγηση του Λεονάρντο Μπονούτσι, στην άμυνα του μέλλοντος.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου