16 Δεκ 2016

Καπέλο: Ο Ιμπραΐμοβιτς όταν ήρθε στη Γιουβέντους όταν σούταρε έσπαγε πράγματα, η μπάλα δεν πήγαινε ποτέ εκεί που έπρεπε

Ο Φάμπιο Καπέλο θυμήθηκε το 2004 και το γιατί πήγε από τη Ρόμα στη Γιουβέντους, κόντρα σε ό,τι είχε πει νωρίτερα.

Οι οπαδοί των τζαλορόσι ποτέ δεν συγχώρησαν τον Καπέλο, ο οποίος είναι ο τελευταίος που τους οδήγησε στο πρωτάθλημα, για το γεγονός ότι το 2004 άφησε την ομάδα τους για να αναλάβει τους μπιανκονέρι. Και δεν τον συγχωρούν επειδή νωρίτερα είχε πει ότι ποτέ δεν θα δουλέψει στη Γιούβε.

«Είναι αλήθεια ότι είχα πει ότι δεν θα προπονήσω τη Γιουβέντους. Είναι 100% αλήθεια και το επιβεβαιώνω αλλά μετά από πέντε χρόνια στη Ρόμα ένιωθα εξαντλημένος», είπε ο «Δον Φάμπιο» στη La Repubblica και πρόσθεσε: «Συναντήθηκα με τους Μότζι και Τζιράουντο στο Μιλάνο και πολύ γρήγορα συμφωνήσαμε σε όλα, στο οικονομικό και το πώς θα πρέπει να κινηθούμε στις μεταγραφές. Ηταν πολύ γρήγοροι και πολύ επαγγελματίες, χωρίς πολλά-πολλά».

Οσο για κάποιες από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν εκείνο το καλοκαίρι, ο Καπέλο είπε...


«Τον Ιμπραΐμοβιτς τον ήθελα και στη Ρόμα. Τον αποκτήσαμε στη Γιουβέντους για 22 εκατ. ευρώ, μιλάμε για ένα γελοίο ποσό. Το πρώτο διάστημα, όταν σούταρε έσπαγε πράγματα στο προπονητικό κέντρο αφού η μπάλα δεν πήγαινε ποτέ εκεί που έπρεπε. Ούτε με το κεφάλι ήταν άψογος αλλά με την δουλειά βελτιώθηκε σε όλα, είχε διάθεση για δουλειά και άκουγε όσα του έλεγα.

Από εκεί και πέρα, πήραμε και τον Καναβάρο από την Ιντερ, κάνοντας ανταλλαγή με τον Καρίνι. Βάλαμε τον Ραϊόλα να μιλήσει με τον Μοράτι και τον έπεισε. Ελεγαν, τότε, για τον Φάμπιο ότι έχει πρόβλημα στο γόνατο και ότι είναι τελειωμένος. Η απόκτηση του πραγματικά ήταν μια μεγάλη κίνηση της Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου