23 Δεκ 2016

«Θα μιλήσω κόντρα στο συμφέρον μου αλλά αν ο Βίτσελ πάει στη Γιουβέντους οι Ιταλοί θα πάρουν το Champions League»

Ο βοηθός προπονητή της Ζενίτ πιστεύει ότι με τον Αξελ Βίτσελ η Γιουβέντους θα είναι έτοιμη για να κατακτήσει το Champions League.

Το θέμα του Βέλγου χαφ παραμένει ανοιχτό αφού οι μπιανκονέρι περιμένουν να δουν αν οι Ρώσοι είναι ή όχι διατεθειμένοι να τον δώσουν τον Ιανουάριο έστω με λίγα χρήματα για να μην τον χάσουν ελεύθερο το καλοκαίρι.

Μέχρι να γίνει αυτό, ο βοηθός προπονητή της Ζενίτ, Κάρλο Νικολίνι, αποθέωσε τον Βίτσελ σε δηλώσεις του. «Πάω κόντρα στο συμφέρον μου τώρα γιατί θα ήθελα πολύ να παραμείνει μαζί μας ο Αξελ αλλά πρέπει α πω ότι αν πάει στη Γιουβέντους, οι Ιταλοί θα έχουν βρει τον παίκτη που τους λείπει», είπε αρχικά.


«Είναι πολύ έξυπνος, άψογος επαγγελματίας και μπορεί να δώσει στη Γιούβε την... σκληράδα που θέλει στο κέντρο. Με τον Βίτσελ μπορούν να έχουν μια πιο δυνατή σωματικά τριάδα στο κέντρο, είναι τέλειος για κέντρο τριών παικτών ενώ μπορεί να παίξει και μπροστά από την άμυνα. Νομίζω πως με τον Αξελ στο ρόστερ, η Γιουβέντους σίγουρα μπορεί να κατακτήσει το Champions League», πρόσθεσε.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου