9 Δεκ 2016

Ρουμενίγκε: Είναι φυσιολογικό να θέλει εκδίκηση η Γιουβέντους

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε μίλησε για το ενδεχόμενο η Μπάγερν Μονάχου να κληρωθεί ξανά με τη Γιουβέντους.

Οι Βαυαροί τερμάτισαν στη 2η θέση του ομίλου τους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι στους υποψήφιους αντιπάλους των μπιανκονέρι για την κλήρωση της Δευτέρας. Μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν τόνισε ότι δεν υπάρχει φόβος για την κλήρωση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ήθελε τη Γιούβε.

«Με τη Γιουβέντους είχαμε αρκετές εμπειρίες στο παρελθόν, θετικές και αρνητικές. Πέρυσι, για παράδειγμα, κάναμε το 2-2 στο 91', ως εκείνη την στιγμή ήμασταν εκτός διοργάνωσης, ξέρουμε ότι πρόκειται για μια πραγματικά δυνατή ομάδα», είπε ο Ρουμενίγκε και στην επισήμανση ότι οι μπιανκονέρι θέλουν ρεβάνς από την Μπάγερν, σχολίασε: «Είναι φυσιολογικό, κι εμείς θέλουμε εκδίκηση σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά αν μπεις στο γήπεδο έχοντας ως μοναδική σκέψη την εκδίκηση, επηρεάζεσαι ψυχολογικά και καταλήγεις να χάνεις».


Τέλος, είπε ότι τώρα αρχίζει το πραγματικό Champions League για τις μεγάλες ομάδες: «Για κλαμπ όπως εμείς, η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, το να προκριθείς στους "16" δεν είναι επίτευγμα αλλά υποχρέωση. Τώρα αρχίζει το πραγματικό Champions League, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για όλους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου