16 Δεκ 2016

Αλέγκρι: Ολες οι ομάδες είναι εχθροί μας, με πρώτη τη Ρόμα (αύριο)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι άφησε τα πάντα ανοιχτά για την 11άδα, τόνισε ότι θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Ρόμα, αναφέρθηκε στον φίλο και... ηθοποιό Λουτσιάνο Σπαλέτι ενώ έγραψε και το γράμμα του στον Αη-Βασίλη για τα μεταγραφικά.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς με την Ρόμα...

Για το αν θα είναι βασικός ο Ντιμπάλα ή ο Μάντζουκιτς: «Μπορεί να παίξουν Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν, μπορεί Ιγκουαΐν-Μάντζουκιτς. Και οι τρεις μαζί είναι δύσκολο. Η Ρόμα, μαζί με τη Νάπολι, είναι ο ανταγωνιστής μας τα τελευταία χρόνια και ανεξάρτητα από το ποιοι θα είναι στην 11άδα, θα πρέπει να περιμένουμε μια σκληρή και δεμένη Ρόμα. Είναι ένα ματς που δεν κρίνει το πρωτάθλημα αλλά για εμάς είναι σημαντικό, θα πρέπει να μπούμε στο ματς σαν να είχαμε μόνο ένα βαθμό περισσότερο».

Για το πώς είναι σωματικά ο Μπαρτσάλι και πώς ψυχολογικά ο Πιάνιτς που αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του: «Ο Μπαρτσάλι είναι καλύτερα, προπονείται και σίγουρα θα είναι στο 100% για το Σούπερ Καπ. Για αύριο θα δούμε. Μπορεί να παίξει αυτός, μπορεί ο Μπενάτια, μπορεί να παίξουμε με άμυνα τεσσάρων, μπορεί και με τρεις. Ο Πιάνιτς; Θα παίξει. Σίγουρα είναι ένα διαφορετικό ματς για αυτόν αλλά πρέπει να είναι ήρεμος και να παίξει ήρεμα. Βελτιώνεται συνεχώς».


Για το αν θα είναι ικανοποιημένος και με την ισοπαλία που θα διατηρήσει το +4: «Οχι, είναι ματς που πρέπει να νικήσουμε. Δεν έχουμε ισοπαλία από την αρχή της σεζόν και θέλουμε να συνεχίσουμε με δύο νίκες, αύριο και στο Σούπερ Καπ, πριν τα Χριστούγεννα».

Για τους εχθρούς για τους οποίους μίλησε ο Αντρέα Ανιέλι και για το πόσοι βαθμοί χρειάζονται για το φετινό πρωτάθλημα: «Ολες οι ομάδες είναι εχθροί μας, με πρώτη την Ρόμα αύριο. Ολες και ειδικά αυτές που διεκδικούν τον τίτλο. Σε ό,τι αφορά τους βαθμούς, συνήθως εξαρτάται από πόσους θα πάρει ο πρωτοπόρος στον πρώτο γύρο. Πέρυσι εμείς πήραμε 52 στον δεύτερο γύρο, πιστεύω ότι θα χρειαστούν πολλοί βαθμοί για το πρωτάθλημα, ειδικά αν συνεχιστεί το φετινό φαινόμενο με τις ελάχιστες ή καθόλου ισοπαλίες στα ντέρμπι».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Εγραψα το γράμμα μου στον Αγιο Βασίλη και θα περιμένω για να δω τι θα μου φέρει, να δω αν ήμουν καλός».


Για την κλήρωση με την Πόρτο: «Φαινομενικά είναι καλή κλήρωση αλλά δεν θα είναι απλό γιατί η Πόρτο είναι μια ομάδα συνηθισμένη σε τέτοιους αγώνες».

Για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι: «Δεν ανακαλύπτουμε τώρα πόσο καλός προπονητής είναι. Εχει αλλάξει τη νοοτροπία της Ρόμα, μπορεί να κάνουν λιγότερες φάσεις αλλά δέχονται και λιγότερες. Ο Λουτσιάνο είναι καλός και όταν κάνει τον... ηθοποιό. Εχω καλή σχέση μαζί του, είμαστε Τοσκανοί και η Τοσκάνη πάντα έβγαζε καλούς προπονητές, με πρώτο τον Λίπι».

Για τις ανανεώσεις και τις επιστροφές των τραυματιών: «Οι ανανεώσεις των Ρουγκάνι και Στουράρο με έκαναν χαρούμενο γιατί πρέπει να αποτελούν μέλη του σκληρού πυρήνα των αποδυτηρίων της Γιουβέντους του μέλλοντος. Οσο για τους τραυματίες που επέστρεψαν ή επιστρέφουν σιγά-σιγά, οι καλύτερες μεταγραφές μας τον Ιανουάριο θα είναι ο Ντιμπάλα και ο Πιάτσα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου