12 Δεκ 2016

Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή προανήγγειλε ο Νέντβεντ

Ο Πάβελ Νέντβεντ, όπως πάντα, εκπροσώπησε τη Γιουβέντους στην κλήρωση των «16» του Champions League και μίλησε για αυτό αλλά και για τα μεταγραφικά, δείχνοντας ενίσχυση στο κέντρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος των μπιανκονέρι για την κλήρωση με την Πόρτο...

Για την κλήρωση: «Μια καλή σχετικά κλήρωση αλλά δεν πρέπει να υποτιμάς τον αντίπαλο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, όλοι στην Ιταλία βέβαια περιμένουν να προκριθούμε εύκολα και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο».

Για το αν χαμογέλασε επειδή αποφεύχθηκε η Ρεάλ: «Δεν χρειάζεται να χαμογελάς όταν είναι δύο παιχνίδια. Σε δύο παιχνίδια αν υποτιμήσεις τον αντίπαλο ή κάνεις ένα λάθος, μπορεί να αποκλειστείς. Δεν υποτιμάμε την Πόρτο, απέκλεισε μια ιταλική ομάδα φέτος (τη Ρόμα στα προκριματικά), θα είναι δύο δύσκολα ματς».


Για το πώς θα είναι η Γιουβέντους τον Φεβρουάριο: «Η Γιουβέντους έχει δεχθεί φέτος υπερβολική κριτική. Πρέπει να πω ότι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ έχουν κάνει αυτό που τους ζητήσαμε, κάνουν σπουδαία δουλειά και θέλω να τους συγχαρώ ξανά γιατί έχουμε αυτά τα αποτελέσματα παρά τις μεγάλες δυσκολίες που προκάλεσαν οι συνεχείς τραυματισμοί. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, η μία νίκη φέρνει την άλλη».

Για το πού μπορεί να βελτιωθεί η Γιουβέντους: «Πάντα προσπαθούμε να βελτιωθούμε, συχνά αλλάζουμε την 11άδα ψάχνοντας την καλύτερη λύση. Σε αυτό βοηθάει και το ρόστερ μας, έχουμε πολλούς βασικούς, ψάχνουμε το κατάλληλο σχήμα που θα μπορεί να μας δώσει περισσότερες εγγυήσεις στην πορεία της σεζόν. Ξέρουμε πού και πώς πρέπει να βελτιωθούμε αλλά δεν θα σας το πω τώρα. Εχουμε ένα δύσκολο ματς με την Ρόμα το Σάββατο».

Για το αν η Γιούβε χρειάζεται δύο χαφ τον Ιανουάριο: «Καλή ερώτηση, είστε στο σωστό δρόμο σε ό,τι αφορά το πού χρειαζόμαστε ενίσχυση. Στην Ιταλία έχουμε σπουδαία αποτελέσματα μέχρι τώρα, στο Champions League κάναμε αυτό που έπρεπε στον όμιλο αλλά τον Ιανουάριο θα χάσουμε κάποιους παίκτες λόγω του Κόπα Αφρικα και ίσως θα πρέπει να επέμβουμε μεταγραφικά στη μεσαία γραμμή. Προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε ήδη δυνατοί αλλά αν θέλετε λεπτομέρειες για τα μεταγραφικά θα πρέπει να ρωτήσετε τον Μαρότα».

Για το αν η Γιουβέντους έδειξε τον χαρακτήρα της στο ντέρμπι με την Τορίνο: «Ηταν ένα σημαντικό ντέρμπι για να αποδείξουμε ξανά ποιοι είμαστε, μια ομάδα δηλαδή που δύσκολα κάνει λάθος στους δύσκολους αγώνες, στους καθοριστικούς. Δύσκολο ματς, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά με τον χαρακτήρα μας και την ποιότητα μας το ανατρέψαμε. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου