28 Ιαν 2017

Ο μάνατζερ του Βεράτι θυμήθηκε πως χάλασε η μεταγραφή του Ιταλού μέσου στη Γιουβέντους

Ο Ντονάτο Ντι Κάμπλι μίλησε για τον Μάρκο Βεράτι και τον Ρικάρντο Ορσολίνι στο επίσημο ραδιόφωνο ενός φόρουμ Γιουβεντίνων.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι κάθε δήλωση ή κίνηση του Ντι Κάμπλι, από εδώ και πέρα, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Και η νέα του κίνηση ήταν το να δεχθεί να μιλήσει σε εκπομπή του επίσημου ραδιοφώνου το φόρουμ VecchiaSignora.com, ξεκινώντας από τον Μάρκο Βεράτι.

«Ο Μάρκο έχει συμβόλαιο ως το 2021 με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πριν λίγα χρόνια ήταν πολύ κοντά στη Γιουβέντους αλλά η μεταγραφή χάλασε για μια σειρά από "επεισόδια", όπως για παράδειγμα την άρνηση του Μπούι να πάει ως αντάλλαγμα στην Πεσκάρα αλλά και το υψηλό συμβόλαιο του Τζέιμς Τροΐζι, που επίσης θα πήγαινε ως αντάλλαγμα, το οποίο δεν μπορούσε να αντέξει η Πεσκάρα», είπε σχετικά ο Ντι Κάμπλι και στη συνέχεια εστίασε σε έναν άλλο πελάτη του που υπέγραψε στη Γιούβε πριν λίγες μέρες, τον Ρικάρντο Ορσολίνι.


«Για όποιον δεν ξέρει τον Ορσολίνι, θα του τον συστήσω εγώ: Πιστεύω ότι σε ένα, το πολύ δύο χρόνια, θα φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας. Το καλοκαίρι θα αρχίσει κανονικά την προετοιμασία με τη Γιουβέντους, η οποία θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τις ικανότητες του», ήταν το σχόλιο του μάνατζερ, ο οποίος φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει deal με τους μπιανκονέρι για ακόμη έναν πελάτη του, τον πιτσιρικά επιθετικό Αντρέα Φαβίλι.

«Ο Αντρέα έρχεται από μια περίεργη σεζόν, στη βάση της οποίας υπάρχει η αθέτηση μιας συμφωνίας από την πλευρά της Λιβόρνο προς τη Γιουβέντους. Η Γιούβε, όμως, δεν έχει ξεχάσει τον Φαβίλι, ο οποίος είναι σε εκπληκτική κατάσταση στην Ασκολι και θα κάνει σπουδαία πράγματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου