30 Ιαν 2017

Τι γράφουν οι ιταλικές εφημερίδες μετά από μια αγωνιστική που ήταν μαύρη και άσπρη

Πανηγυρικά είναι τα σημερινά πρωτοσέλιδα των ιταλικών εφημερίδων για τη Γιουβέντους.

Ας δούμε πώς υποδέχθηκαν τα χθεσινά αποτελέσματα στη Serie A και το +4 (με ματς λιγότερο) των μπιανκονέρι, με την Tuttosport να αναφέρεται και στο νέο συμβόλαιο του Πάουλο Ντιμπάλα, γράφοντας πώς η Γιουβέντους θα έχει τα εμπορικά δικαιώματα του Αργεντίνου.



Tuttosport: «Τα λέμε... Η φουλ επιθετική Γιούβε προσφέρει θέαμα: Ιγκουαΐν και Κεντίρα καθάρισαν την Σασουόλο και οι μπιανκονέρι χαιρετούν τους διώκτες τους. Ρόμα και Μίλαν νοκ άουτ, η Νάπολι μπλοκαρίστηκε από την Παλέρμο εντός έδρας».


H Tuttosport έχει και ένα χτύπημα για τον Ντιμπάλα, για τον οποίο γράφει: «Ντιμπάλα, δίνουν τα χέρια για το συμβόλαιο. Δεν υπάρχει κανένα θέμα λόγω του μη χαιρετισμού στον Αλέγκρι μετά την αλλαγή. Κανένα πρόστιμο. Και με τη νέα συμφωνία, η Γιούβε θα έχει τα δικαιώματα της εικόνας του Αργεντίνου».



Corriere dello Sport: «Η Γιούβε χαιρετάει. Ηττήθηκε η Σασουόλο, το προβάδισμα ανεβαίνει στο +4. Ο Ιγκουαΐν σκόραρε αμέσως, ο Κεντίρα έκλεισε τον λογαριασμό στο 26'. Αλέγκρι: "Κανένα θέμα Ντιμπάλα, έγινε λόγω αδρεναλίνης"».



Gazzetta dello Sport: «Βασίλισσα Γιούβε. Τώρα η Ιντερ ονειρεύεται. Ολοι γκέλαραν, ο Αλέγκρι ξεφεύγει με Ιγκουαΐν και Κεντίρα: +4. Η Ρόμα έπεσε με την Σαμπ, η Νάπολι χτύπησε στον τοίχο της Παλέρμο. Την Κυριακή ο Πιόλι, τρεις βαθμούς πίσω από τις θέσεις του Champions League, αντιμετωπίζει τους μπιανκονέρι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου