7 Ιαν 2017

Ο Αλέγκρι έδωσε απαντήσεις για τα νεύρα του στο Σούπερ Καπ και μίλησε για το μέλλον του

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξήγησε την έκρηξη του στη Ντόχα και ευχήθηκε να μείνει πολλά χρόνια στη Γιουβέντους, στην οποία είναι καλά.

Ηταν η πρώτη συνάντηση του προπονητή με τους δημοσιογράφους μετά την αντίδραση του στο Σούπερ Καπ και τα σενάρια περί κρίσης στη σχέση του με τη διοίκηση, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται αποκλειστικά στο τι θα έλεγε ο Αλέγκρι για αυτά.

«Ηταν φυσιολογικά τα νεύρα μου. Από εκεί και πέρα, διάβασα ότι είχα νεύρα για το μέλλον μου, ή για τα μεταγραφικά, ή για οτιδήποτε άλλο. Οχι. Τα νεύρα της Ντόχα ήταν απλά τα νεύρα ενός προπονητή που δεν είδε αυτά που ήθελε και περίμενε να δει από την ομάδα», είπε αρχικά ο τεχνικός των μπιανκονέρι και πρόσθεσε...

«Μετά από... εκατομμύρια φορές που έχω αποθεώσει τους παίκτες μου, επιτρέψτε μου μια φορά να έχω νεύρα και να αντιδράσω έτσι. Το να χάσουμε ένα Σούπερ Καπ μπορεί να γίνει. Αυτό που δεν πρέπει να γίνεται είναι να... παρατάμε το ματς. Στα πρώτα 35 λεπτά ήμασταν όπως έπρεπε όμως κάπου εκεί σταματήσαμε να παίζουμε και διαχειριστήκαμε εντελώς λάθος τον αγώνα. Αυτή η διαχείριση με έκανε έξαλλο και νομίζω πως είναι κάτι φυσιολογικό. Από εκεί και πέρα, για το μέλλον μου, είμαι καλά στη Γιουβέντους, χαίρομαι που είμαι στη Γιουβέντους και ελπίζω να παραμείνω εδώ όσο περισσότερα χρόνια γίνεται».


Αμέσως μετά οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Αλέγκρι αν τελικά άρχισε όντως στις κλωτσιές τους παίκτες του, όπως φάνηκε να λέει στο βίντεο, για να πει: «Ημουν πολύ εκνευρισμένος και νομίζω πως ήταν φυσιολογικό. Μετά από τόσες φορές που έχω αποθεώσει τους παίκτες μου, αποθέωση που αξίζουν για όλα όσα έχουν κάνει και έχουν πετύχει, έχω το δικαίωμα να έχω και νεύρα μία φορά. Επί τρία χρόνια τους αποθεώνω, είναι θέμα το γεγονός ότι είχα νεύρα μία φορά;».

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα θέματα που δεν παρουσίαζαν το ίδιο ενδιαφέρον, ο προπονητής της Γιουβέντους ζήτησε προσοχή για το ματς με την Μπολόνια αφού, όπως τόνισε, πάντα το πρώτο ματς μετά από διακοπή είναι σαν το πρώτο του πρωταθλήματος, επιβεβαίωσε ότι ο Μπουφόν, ο οποίος έλειψε από προπονήσεις λόγω ίωσης, δε θα αγωνιστεί και θα αφήσει τη θέση του στον Νέτο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Εβρά ή ο Ασαμόα στη θέση του Αλεξ Σάντρο, προανήγγειλε την επιστροφή του Μπονούτσι στις προπονήσεις από βδομάδα και σχολίασε τα σενάρια για το μέλλον του Πάουλο Ντιμπάλα.

«Δεν με ενοχλούν τα σενάρια, ο Πάουλο είναι ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους. Αύριο θα παίξει κανονικά, αν και δεν έχω καταλήξει ακόμη στο αν θα παίξουμε με επιθετικό δίδυμο ή με επιθετική τριπλέτα».

Οσο για τον Τόμας Ρινκόν, σχολίασε: «Είναι καλός ποδοσφαιριστής, σπουδαίος επαγγελματίας, με χαρακτηριστικά που χρειάζεται η Γιουβέντους. Μπορεί να παίξει ως εσωτερικός μέσος αλλά και μπροστά από την άμυνα. Δεν ξέρω αν θα παίξει αύριο γιατί έχει μόνο μία εβδομάδα μαζί μας και χρειάζεται να προσαρμοστεί, να καταλάβει το παιχνίδι μας. Στις προπονήσεις, πάντως, δουλεύει με τον καλύτερο τρόπο και θα είναι πολύ χρήσιμος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την απόκτηση του». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου