24 Ιαν 2017

Είναι ακατανόητο τι χρεώνουν κάποιοι στον Μπουφόν για να πλήξουν τη Γιουβέντους

Στο Τορίνο συνειδητοποιούν ακόμη μία φορά ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τα ΜΜΕ φέτος, στην πορεία προς το ιστορικό 6ο σερί scudetto.

Από την αρχή της σεζόν έχουμε δει πολλά. Οπως, για παράδειγμα, την Gazzetta dello Sport να χρεώνει στον Μπουφόν πράγματα που ποτέ δεν είπε, να προαναγγέλει ότι ο Αλέγκρι θα φύγει σίγουρα, μετά να ζητάει την τιμωρία του προπονητή επειδή αντέδρασε κατά του 4ου διαιτητή στη Φλωρεντία.

Γενικά, ο ιταλικός Τύπος προσπαθεί με κάθε τρόπο να προκαλέσει αναταραχή στις τάξεις των μπιανκονέρι και παράλληλα να τους εκθέσει στα μάτια όσων ζουν και αναπνέουν για να επαναλαμβάνουν ένα πράγμα: Η Γιουβέντους ευνοείται.

Παραβλέποντας τα πόσα σφυρίγματα έχουν αδικήσει φέτος τους μπιανκονέρι και φυσικά πόσα άλλα (πολλά και στις δύο περιπτώσεις) έχουν ευνοήσει άλλες ομάδες, φτάσαμε πλέον στο σημείο να... κατηγορούνται οι μπιανκονέρι επειδή ο Μπουφόν αγκάλιασε τον διαιτητή Ταλιαβέντο μετά την λήξη του αγώνα με την Λάτσιο. Ναι, υπήρξαν δημοσιογράφοι, οι οποίοι οπαδικά είναι κοντά σε Ρόμα και Νάπολι, οι οποίοι θεώρησαν... ύποπτο το γεγονός ότι ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας αγκάλισε τον πιο παλιό διαιτητή της Serie A, μπροστά στα μάτια όλων.


Τα σχόλια, φυσικά, είχαν να κάνουν με μια υποτιθέμενη εύνοια της Γιουβέντους, η οποία, αν θέλουμε να το δούμε το θέμα όπως αυτοί, έχει χάσει φέτος αρκετούς βαθμούς από λάθος διαιτητικές αποφάσεις. Και παράλληλα έχουν πάρει αρκετούς βαθμούς άλλες ομάδες. Στο Τορίνο, όμως, δεν στέκονται στη διαιτησία.

Καλά κάνουν και δεν στέκονται αλλά βλέπουν πλέον ότι οι υπόλοιποι... ξεφεύγουν στα σχόλια τους και στην προσπάθεια τους να δημιουργούν συνεχώς κλίμα κατά της Γιούβε. Ενα κλίμα, το οποίο, επαναλαμβάνουμε, δεν δικαιολογείται από όσα έχουμε δει από την 1η αγωνιστική μέχρι και τώρα, στα παιχνίδια όλων των ομάδων.

Για την ιστορία, πάντως, με τον διαιτητή Ταλιαβέντο οι μπιανκονέρι έχουν τον εξής απολογισμό σε 25 αγώνες: 10 νίκες, 10 ήττες και 5 ισοπαλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου