15 Ιαν 2017

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Φιορεντίνα-Γιουβέντους

Με τη Γιουβέντους να βρίσκεται στο +1 από τη Ρόμα, μετά τη νίκη των τζαλορόσι με 0-1 στην Ουντινέζε, το παιχνίδι της Φλωρεντίας έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα.

Οι μπιανκονέρι ό,τι κι αν γίνει θα παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας (έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο) αλλά θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμα ασφαλείας.

Αν η Ρόμα άφηνε πόντους στο Ούντινε, ίσως οι παίκτες του Αλέγκρι να είχαν λιγότερη πίεση. Τώρα η νίκη είναι πιο επιτακτική από πριν. Η Γιουβέντους πρέπει να κερδίσει για να μείνει όχι απλά πρώτα, αλλά πρώτη με διαφορά και... ψυχολογία.


Το παιχνίδι φυσικά και δεν είναι εύκολο. Για το στοίχημα, θα ξεκινήσουμε με το σημείο. Οι Τορινέζοι είναι οι μοναδικοί που έχουν φέρει ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα και το σημερινό παιχνίδι δεν αποκλείεται να έρθει «Χ».

Σε ό,τι αφορά το σκορ, προτείνουμε δύο αποτελέσματα. Αν κάποιος πιστεύει πως το ματς θα έχει γκολ, δίνουμε το 2-2 (αυτή είναι και η βασική μας επιλογή, μαζί με το Over φυσικά). Αν κάποιος, από την άλλη, πιστεύει πως θα μπουν λίγα γκολ, πάμε στο 1-1.

Καλή επιτυχία ό,τι κι να επιλέξετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου