8 Ιαν 2017

Μαρότα: Η σχέση μας με τον Ντιμπάλα είναι ειδυλλιακή κι αυτός πού θα βρει καλύτερα;

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε για τον Πατρίς Εβρά, τον Ανταμ Μαζίνα και πάνω από όλους τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, όπως πάντα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Μπολόνια και αναφέρθηκε σε μεταγραφικά θέματα.

«Για τον Εβρά είναι μια συναινετική επιλογή, θέλει να σκεφτεί το μέλλον του και μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει. Αν φύγει, υπάρχουν ήδη οι Ασαμόα, Ματιέλο αλλά και ο Κιελίνι για τη θέση του αριστερού μπακ», ήταν η απάντηση σε ερώτηση για τον Γάλλο.


Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Μαζίνα της Μπολόνια, για τον οποίο σχολίασε: «Δεν θα πω σε τέτοιες συζητήσεις, πρέπει να παίξει με ηρεμία απόψε. Είναι, πάντως, ένας καλός νεαρός ποδοσφαιριστής, υπάρχουν πολλοί καλοί νεαροί».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν η Ρεάλ έχει κάνει κάποια επίσημη κίνηση για τον Ντιμπάλα, ο Μαρότα απάντησε ως εξής: «Καμία επαφή με τον Πέρεθ, έχει άλλα 3,5 χρόνια συμβολαίου, θέλουμε να βελτιώσουμε τα οικονομικά δεδομένα της σχέσης μας, έχει αποδείξει ότι το αξίζει. Η σχέση μας με τον Πάουλο είναι ειδυλλιακή, δεν έχουμε κανένα φόβο για το μέλλον του, η Γιουβέντους είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, είναι μια σταθερά, πού θα βρει καλύτερα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου