5 Ιαν 2017

Τα διαδοχικά ραντεβού του Παράτιτσι στο Μιλάνο

Μια γεμάτη μέρα είχε ο Φάμπιο Παράτιτσι, όπως μετέδωσε το Sky Italia.

Στην ενότητα του συνδρομητικού καναλιού για τα μεταγραφικά της Γιουβέντους, η δημοσιογραφική ομάδα είπε ότι ο αθλητικός διευθυντής των μπιανκονέρι... κατασκήνωσε σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο του Μιλάνο και είχε διαδοχικά ραντεβού.

Το πρώτο ήταν το πρωί της Τετάρτης με τους εκπροσώπους της Βαλένθια, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ιταλία για να συζητήσουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Σιμόνε Τζάτζα. Η Γιούβε, όπως ενημέρωσε τους Ισπανούς ο Παράτιτσι, είναι ανοιχτή στην πώληση του διεθνή φορ και περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.


Ακολούθησε το ραντεβού του Παράτιτσι με τον αθλητικό διευθυντή της Ασκολι, Κριστιάνο Τζαρέτα, με αντικείμενο συζήτησης τον νεαρό εξτρέμ-επιθετικό Ρικάρντο Ορσολίνι και η μέρα του παράγοντα της Γιουβέντους έκλεισε με το ραντεβού που είχε με τον Τζουζέπε Ρίζο.

Πρόκειται για τον μάνατζερ του Ματία Καλντάρα, τον οποίο έχει κλείσει η Γιούβε από την Αταλάντα, αλλά και του Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι. Αυτό προκάλεσε κάποια σενάρια για... ντου των μπιανκονέρι αλλά διαψεύστηκαν άμεσα, με την Κυρία να αφήνει ανοιχτό τον δρόμο για την Ιντερ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου