Σελίδες

Μαρότα: Δε βρίσκω το λόγο να δημιουργούμε προβλήματα με τον Αλέγκρι

Για τα σενάρια που έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους και θέλουν την Αρσεναλ να επιχειρεί να πάρει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μίλησε ο Μπέπε Μαρότα πριν την αναμέτρηση με τη Σασουόλο.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή, ένα θέμα που όπως φαίνεται, πάντα θα υπάρχει στην επικαιρότητα της Γιουβέντους.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει συμβόλαιο με τους μπιανκονέρι μέχρι το καλοκαίρι του 2018 αλλά νεότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγω για ζεστό ενδιαφέρον της Αρσεναλ.


«Εχουμε συμβόλαιο με τον Αλέγκρι και είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του», είπε αρχικά ο Μαρότα. «Μεταξύ μας υπάρχει μια εξαιρετική σχέση που μας έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες», πρόσθεσε.

«Ακόμη και αν δεν υπήρχε το συμβόλαιο, δε βρίσκω το λόγο να δημιουργούμε προβλήματα. Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του και εκείνος μαζί μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε ν' αναπτυσσόμαστε μαζί». κατέληξε ο Μαρότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...