18 Ιαν 2017

Ακατανόητη επίθεση ενός μοντέλου από την Κροατία στον Αλέγκρι: Λιβορνέζε κομουνιστή, η πόλη σου βρωμάει από τα ψάρια

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δέχθηκε μια επίθεση, που μάλλον δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα δεχόταν.

Οι μέρες δεν είναι καλές για τον προπονητή της Γιουβέντους, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο. Είτε λόγω ήττας στη Φλωρεντία, είτε λόγω πίεσης των ΜΜΕ για τιμωρία του, είτε λόγω σεναρίων για το μέλλον του. Μέσα σε όλα αυτά, έγινε και κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Η Νίνα Μόριτς, μοντέλο από την Κροατία που έκανε καριέρα στην Ιταλία και ζει κανονικά εκεί, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Γιούβε και τον προπονητή της, στον λογαριασμό της στο Facebook. Και έγραψε... μαγικά πράγματα.


«Χωρίς Πιάτσα και Μάντζουκιτς η Γιούβε θα ήταν για 3η θέση, βάλε τους στο γήπεδο Λιβορνέζε Κομουνιστή!!!», ήταν το μήνυμα της. Και αφού έφαγε κράξιμο από τον κόσμο, επανήλθε με νέο...

«Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ευγενικά και χωρίς επιθέσεις, γιατί κάποιοι αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από το «Λιβορνέζε Κομουνιστή» που έγραψα για τον Αλέγκρι; Δεν είναι Λιβορνέζος ο προπονητής της Γιουβέντους; Δεν είναι αλήθεια ότι το Λιβόρνο είναι η πόλη της Ιταλίας με το πιο υψηλό ποσοστό Κομουνιστών; Φανταστείτε να είχα γράψει ότι το Λιβόρνο βρωμάει από τα ψάρια, ότι η Πίζα έχει όμορφα τοπία και τον πύργο που προσελκύει εκατομμύρια τουριστών κάθε χρόνο, ενώ στο Λιβόρνο το μόνο πράγμα που μπορείς να δεις είναι τις σαρδέλες πίσω από τα σκάφη των ψαράδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου