6 Ιαν 2017

Μπαρτσάλι: Ο Εβρά είναι ένα από τα σημαντικά πρόσωπα των αποδυτηρίων

Για τον εαυτό του, τον Πατρίς Εβρά αλλά και τον Τόμας Ρινκόν μίλησε ο Αντρέα Μπαρτσάλι.

Ο διεθνής αμυντικός της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις στο Sky Italia ενόψει του κυριακάτικου ματς με την Μπολόνια στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και είπε τα εξής...

Για την κατάσταση του: «Καλά είμαι. Επέστρεψα πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν και νιώθω καλά. Η ωμοπλάτη είναι “ok”. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είμαι επίσης πολύ καλά γιατί δούλευα σε αυτό τον τομέα ακόμη και όταν ήμουν τραυματίας οπότε δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ να πω, επομένως, ότι είμαι 100% στη διάθεση του προπονητή».


Για το αν ο Εβρά επηρεάζεται από τα μεταγραφικά σενάρια: «Ο Πατρίς είναι, όπως πάντα, ένα από τα σημαντικά πρόσωπα των αποδυτηρίων, τόσο όταν πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά όσο κι όταν είναι η κατάλληλη στιγμή για χαβαλέ. Σε κάθε περίπτωση, προπονείται όπως πάντα, είναι επαγγελματίας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ασχολούμαστε με όσα γίνονται εντός γηπέδου, τα υπόλοιπα τα χειρίζονται άλλοι άνθρωποι».

Για τον Ρινκόν: «Ο Τόμας παρουσιάστηκε πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Εχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με τα δικά μας. Σε αυτές τις πρώτες μέρες τον βλέπω με πολύ μεγάλη διάθεση, προπονείται πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε, όπως κάθε ομάδα, ποδοσφαιριστές που φέρνουν θετική ενέργεια και μεγάλη θέληση για δουλειά στις προπονήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου