1 Ιαν 2017

Ένα άκαιρο και άκυρο θέμα για Αλέγκρι-Κόντε αλλά όχι τόσο αθώο…

Η Gazzetta dello Sport είναι η εφημερίδα που δημιούργησε το θέμα διαζυγίου Γιουβέντους-Αλέγκρι. Είναι αυτή που δίνει μια κάπως… περίεργη συνέχεια.

Και τι μπορεί να σημαίνει «περίεργη»; Σημαίνει πως ένα θέμα αξιολογείται και τελικά θεωρείται άκαιρο αλλά άκυρο.

Πόσο δόκιμο ή λογικό είναι να συγκρίνονται δύο προπονητές που δουλεύουν σε διαφορετικά πρωταθλήματα; Και ποιος ο λόγος; Κυρίως το δεύτερο…

Με θέμα της, η ιταλική εφημερίδα πιάστηκε από το 13Χ13 του Αντόνιο Κόντε στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο πρώην κόουτς της Γιουβέντους έκανε ρεκόρ με την Τσέλσι και θέλει να πετύχει στην 14η σερί νίκη για να πιάσει το δικό του ρεκόρ, επίδοση που είχε με τους μπιανκονέρι.


Η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως μετά το 14Χ14 (όταν αυτό έρθει), στόχος είναι το 15Χ15. Γιατί όμως το αναφέρει αυτό; Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο Κόντε, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Μαξ πέτυχε πέρσι 15 σερί νίκες με τη Γιουβέντους.

Χωρίς κανένα λόγο, χωρίς καμία σοβαρή αιτία ή κάτι σχετικό, Κόντε και Αλέγκρι μπαίνουν σε μία χωρίς λόγο σύγκριση. Το θέμα ίσως να μην είναι τόσο «αθώο» και είναι πιθανό να έχει δοθεί από συγκεκριμένους κύκλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου