29 Ιαν 2017

Πλάκα τους κάνει ο Τζίτζι; «Δεν ήξερα ότι έπαιζε και η Ρόμα την ίδια ώρα, η Ιντερ είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή από Ρεάλ-Μπάρτσα»

Ο Τζίτζι Μπουφόν ήταν ικανοποιημένος από όσα είδε από τους συμπαίκτες του στη νίκη επί της Σασουόλο και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της Γιουβέντους...

Για την ήττα της Ρόμα: «Δεν το ήξερα, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε εμάς, στα δικά μας παιχνίδια. Ειλικρινά δεν ήξερα ότι έπαιζε και η Ρόμα την ίδια ώρα. Αφού έχασε, σίγουρα κερδίσαμε σημαντικούς βαθμούς».

Για το 4-2-3-1: «Εχουμε επιθετικούς με σπουδαία ποιότητα, οι οποίοι πρεσάρουν από ψηλά και έτσι οι γραμμές μένουν κοντά και έχουμε καλύτερη εικόνα. Συγχαρητήρια στους επιθετικούς μας και σε αυτούς που τους αντικαθιστούν, το κίνητρο και τη δύναμη σε αυτή την ομάδα την δίνουν και όσοι μπαίνουν ως αλλαγές».

Για το αν νιώθει 39 ετών: «Είναι 39 χρόνια, τα νιώθω, αλλά έχω εμπειρία πλέον και μπορώ να το διαχειριστώ. Πέρα από την ηλικία, κατά τη διάρκεια μιας σεζόν είναι σημαντικό να βρίσκεις ενέργεια, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Σήμερα ήμασταν όπως έπρεπε, είναι μια σημαντική νίκη, ειδικά από την στιγμή που έχασε η Ρόμα».


Για το γεγονός ότι ο Αλέγκρι είχε χαρακτηρίσει πολύ δύσκολο αυτό το ματς: «Η Γιουβέντους, όπως όλες οι σπουδαίες ομάδες, μπορεί να έχει προβλήματα αν έχει τη νοοτροπία ότι το πρωτάθλημα είναι σίγουρο. Οταν σταματάς να μάχεσαι, το πληρώνεις. Κάποιες ήττες μας κάνουν καλό και όταν συζητήσαμε μεταξύ μας, είπαμε ότι κάναμε αρκετές. Αντιδράσαμε ωραία και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ιντερ: «Αυτή την στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Εχουμε μεγάλο σεβασμό, έχουν μεγάλες δυνατότητες ατομικά και ομαδικά και αυτό το είδαμε και στο ματς του πρώτου γύρου στο Μιλάνο. Τώρα δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, θα είναι ένα σημαντικό ματς και πρέπει να... εκμεταλλευτούμε την ήττα του πρώτου γύρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου