31 Ιαν 2017

Μπουφόν: Οσο είμαι ανταγωνιστικός θα παίζω αλλιώς δε θα σέβομαι την καριέρα μου και δεν είναι μια καριέρα ενός κοινού γκολκίπερ

Ο Τζίτζι Μπουφόν σχολίασε την συμπεριφορά του Πάουλο Ντιμπάλα απέναντι στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και αναφέρθηκε στο μέχρι πότε θα παίζει.

Ο αρχηγός βραβεύθηκε ως καλύτερος τερματοφύλακας στην Ιταλία για το 2016 και όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Ντιμπάλα δεν έδωσε το χέρι στο Αλέγκρι όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Σασουόλο, είπε: «Ο Πάουλο συμπεριφέρθηκε με λάθος τρόπο απέναντι στον προπονητή, την ομάδα και τους κανόνες που έχουμε στα αποδυτήρια μας. Είναι ο πρώτος που το ξέρει αυτό όμως και ο πρώτος που στενοχωριέται για αυτό το λάθος».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για το αν βοηθάει αυτός την Γιούβε ή η Γιούβε αυτόν, ο Μπουφόν είπε ότι «η Γιουβέντους βοηθάει εμένα αλλά σε ορισμένες κρίσιμες στιγμές της σεζόν καταφέρνω να αποδώσω όπως πρέπει ώστε να αξίζω την εκτίμηση και την επιβεβαίωση της ομάδας μου και της διοίκησης», ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ερωτηθείς για το πότε θα βάλει τέλος στην καριέρα του...


«Ο στόχος μου είναι να παίζω όσο θα αποδεικνύω ότι μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα σημαίνει ότι δεν σέβομαι την καριέρα μου, η οποία μπορώ να πω, μετά από τόσα χρόνια, ότι δεν είναι η καριέρα ενός κοινού τερματοφύλακα. Οταν δεν θα είμαι πλέον σε θέση να παίξω σε αυτό το επίπεδο, θα είναι σωστό να μείνω σπίτι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου