19 Ιαν 2017

Πιάτσα: Δε νιώθω πλέον πόνο και είμαι υπερήφανος για όσα είπε ο προπονητής για μένα

Ο Μάρκο Πιάτσα άφησε πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του και τώρα σκέφτεται μόνο θετικά για τη συνέχεια, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.

Το ξεκίνημα του Κροάτη εξτρέμ στη Γιουβέντους δεν ήταν και το καλύτερο αφού στις αρχές Οκτωβρίου τραυματίστηκε σοβαρά στην περόνη και έμεινε εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Τις τελευταίες εβδομάδες, όπως, επέστρεψε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδειξε ότι τον εμπιστεύεται, τόσο με όσα είπε για αυτόν σε συνεντεύξεις Τύπου όσο και με το γεγονός ότι τον έβαλε ως αλλαγή στον αγώνα με τη Φιορεντίνα.

«Είμαι χαρούμενος, είναι ωραίο που επέστρεψα στη δράση, δε νιώθω πλέον πόνο και αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλέψω για να βρω ρυθμό. Είμαι υπερήφανος για όσα είπε ο προπονητής για μένα και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι πρέπει να δουλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να καταφέρω να αγωνιστώ και όσο το δυνατόν περισσότερο», είπε ο Κροάτης στο JTV και πρόσθεσε: «Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, ειδικά για τους επιθετικούς γιατί είναι δύσκολο να βρεις κενό χώρο, πρέπει να κινείσαι συνεχώς».


Οπως και να έχει, η προσοχή όλων πλέον στρέφεται στη συνέχεια της σεζόν και ο Πιάτσα είναι σαφής στους στόχους, τόσο για το κυριακάτικο ματς με την Λάτσιο όσο και γενικότερα: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Champions League. Θα είναι πολύ σημαντικό να ξαναρχίσουμε, μετά την ήττα στη Φλωρεντία, με τον καλύτερο τρόπο. Την Κυριακή θα έχουμε δίπλα μας τους οπαδούς μας, οι οποίοι δημιουργούν πάντα φανταστική ατμόσφαιρα, και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, δηλαδή να προετοιμαστούμε καλά και για το ματς και προφανώς να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου