7 Ιαν 2017

Η επιστολή ενός οπαδού της Εβερτον στους οπαδούς της Γιουβέντους

Ενας οπαδός της Εβερτον έστειλε επιστολή στο around-j.com, τον αγγλόφωνο πάροχο με θέματα της Γιουβέντους.

Μέσα από το κείμενο, όπως το δημοσιεύει το δημοφιλές σάιτ, ο φαν της αγγλικής ομάδας γράφει για τη Λίβερπουλ, το Χέιζελ και αυτά που τον/τους ενώνουν με τους μπιανκονέρι.

«Οι οπαδοί της Εβερτον νιώθουν πως είναι αδέλφια με τους οπαδούς της Γιουβέντους. Μισούμε τη Λίβερπουλ για όσα έχουν κάνει», γράφει αρχικά.


«Εχουμε φτιάξει αυτοκόλλητα για να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη των 39 ανθρώπων που χάθηκαν στο Χέιζελ», συνεχίζει και προσθέτει: «Προσπαθούμε να διανέμουμε τα αυτοκόλλητα όσο πιο πολύ μπορούμε και είναι σημαντικό οι οπαδοί της Γιουβέντους να θυμούνται πως οι οπαδοί της Εβερτον δε σας ξεχνούν».



«Σας σέβομαι», συνεχίζει στην επιστολή του, «γιατί φερθήκατε με αξιοπρέπεια. Είχατε τη σωστή στάση ενώ η Λίβερπουλ προσπάθησε να κατηγορήσει άλλους για τις δικές της παρανομίες».

Και καταλήγει: «Μισούμε τη Λίβερπουλ γιατί ακόμη κάποιοι τραγουδούν τραγούδια για τους 39 και συνεχίζουν να κατηγορούν άλλους. ΑΥτό αηδιάζετε τους οπαδούς της Εβερτον. Μισούμε που μοιραζόμαστε την πόλη με αυτούς. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου