12 Ιαν 2017

Ανακοίνωσε Καλντάρα η Γιουβέντους, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Ο Ματία Καλντάρα είναι και επισήμως παίκτης της Γιουβέντους, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Η συμφωνία με την Αταλάντα είχε επιτευχθεί τις τελευταίες εβδομάδες και απέμενε η επίσημη ανακοίνωση, από την στιγμή που ο 22χρονος στόπερ είχε περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αυτή η ανακοίνωση, τελικά, ήρθε μία μέρα μετά το ματς κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Γιουβέντους γνωστοποιεί ότι ο Καλντάρα υπέγραψε ως το 2021 και ότι οι μπεργκαμάσκι θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ σε τέσσερις δόσεις και μπορούν να πάρουν άλλα 6 εκατ. ευρώ σε μπόνους.


Παράλληλα, οι μπιανκονέρι κάνουν γνωστό, μέσω της ανακοίνωσης τους, ότι ο Καλντάρα θα παραμείνει στην Αταλάντα ως το καλοκαίρι του 2018 με τη μορφή δανεισμού αλλά αυτό, όπως γράφουν και τα ιταλικά ΜΜΕ, μπορεί να αλλάξει.

Αν, δηλαδή, η Γιουβέντους αποφασίσει ότι τον χρειάζεται από το προσεχές καλοκαίρι, ο νεαρός στόπερ θα μετακομίσει από τον Ιούλιο του '17 στο Τορίνο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Benvenuto Maria
    Καλό στόπερ σε νεαρή ηλικία που μαζί με Ρουγκανι θα συνθέσουν το αμυντικό μας δίδυμο στο μέλλον. Οι μεταγραφές αυτές έχουν ρίσκο γιατί ο δανεισμός στην Αταλάντα μπορεί να φτάσει και τον 1,5 χρόνο. Μπορεί ο παίχτης να τραυματιστεί. Γενικά είμαι αντίθετος σε τέτοιου είδους ντιλ,αν δεν φορέσεις εξ αρχής την φανέλα της ομάδας πως θα αποκτήσεις το μέταλλο πρωταθλητή που θα πρέπει να έχεις, όταν την φορέσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή