4 Ιαν 2017

Η αποκάλυψη που δείχνει πως μπορεί να μην υπάρχουν Κινέζοι για τη Μίλαν και ο ρόλος του Μπερλουσκόνι

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα νέο ρεπορτάζ για τους Κινέζους που θέλουν να αγοράσουν την Μίλαν.

Οι υποψήφιοι επενδυτές, ως γνωστόν, έδωσαν 100 εκατ. ευρώ στους ροσονέρι πριν λίγες εβδομάδες σαν... δόση, αποφεύγοντας να κλείσουν το deal. Γενικά αυτή η συμφωνία πάντα είναι να κλείσει και πάντα παίρνει παράταση όταν... πλησιάζει μεταγραφική περίοδος.

Οπως και να έχει, η Gazzetta dello Sport έχει γράψει για τους υποψήφιους επενδυτές, χωρίς καν να ξέρει κάποιος τα ονόματα τους, ότι διαχειρίζονται κεφάλαια που ξεπερνούν το ένα τρισ. ευρώ. Και ότι είναι έτοιμοι να χτυπήσουν στα ίσα τη Γιουβέντους το καλοκαίρι στις μεταγραφές.


Αυτοί οι Κινέζοι λοιπόν, που διαχειρίζονται κεφάλαια ενός τρισ. ευρώ και είναι έτοιμοι (μαζί με τους άλλους της Ιντερ) να σαρώσουν τα πάντα, φαίνεται ότι έχουν δώσει τα 100 εκατ. ευρώ από... offshore εταιρία των Παρθένων Νήσων.

Οχι συνηθισμένη τακτική για Κινέζους. Και κάπως έτσι, θα ενταθούν οι φήμες που υποστηρίζουν ότι μπορεί και να μην υπάρχουν Κινέζοι και απλά αυτά τα λεφτά που μπαίνουν στη Μίλαν, να είναι λεφτά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Και πρέπει να φύγουν αυτά τα λεφτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου