26 Ιαν 2017

Είμαι πολύ θυμωμένος με τον Εβρά

Δεν ήθελε να μείνει; Συμβαίνει κάτι; Υπάρχει κάτι άλλο; Καλά έκανε και έφυγε αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι όλα καλά.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Ο Πατρίς Εβρά είναι μια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου που δεν περνάει απαρατήρητη. Οσοι παρακολουθούν τακτικά το ρεπορτάζ της Γιουβέντους θα θυμούνται πως ο Γάλλος διαδραμάτιζε σημαντικό ρόλο στ' αποδυτήρια της ομάδας.

Ειδική την περσινή σεζόν, τότε που τις πρώτες έντεκα αγωνιστικές η Γιούβε έσπαγε το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, ο Εβρά βοήθησε και αυτός στο να ξυπνήσουν οι παίκτες. Τη μεγάλη δουλειά την έκανε ο αρχηγός αλλά και ο έμπειρος Πατρίς βοήθησε.

Είναι μια σεβάσμια μορφή, με πολλούς τίτλους και τεράστια εμπειρία. Τίμησε τη φανέλα και χαιρόμαστε που πέρασε και από το Τορίνο. Αλλά... Υπάρχει ένα αλλά...


Είμαι θυμωμένος με τον Εβρά όχι γιατί έφυγε από τη Γιουβέντους αλλά γιατί την άφησε στη μέση μιας χρονιάς. Αφησε μια δουλειά που άρχισε, μαζί με τους συμπαίκτες του, στη μέση. Είμαι θυμωμένος γιατί ο Πατρίς δεν είναι αυτού του στυλ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γραφτεί για μια κόντρα μεταξύ του παίκτη και του προπονητή. Τώρα που έφυγε, θα μπορέσουμε να μάθουμε κάποια στιγμή γιατί τα παράτησε τον Ιανουάριο.

Μέχρι να μάθουμε είμαι πολύ θυμωμένος με τον Εβρά γιατί δεν περίμενα να την κάνει στα μισά της σεζόν. Αυτά είναι για ποδοσφαιρικούς χαρακτήρες τύπου Πογκμπά. Όχι για προσωπικότητες όπως του Εβρά.

5 σχόλια:

  1. Απ' ο,τι φαίνεται οι σχέσεις του με τον Αλέγκρι θα ήταν κάκιστες γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο Εβρά δεν ειναι τέτοιος παίκτης.Όπως και να 'χει θα τον σέβομαι πάντα και του εύχομαι καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και θα τον σεβόμαστε. Και καλή του τύχη. Το «είμαι θυμωμένος» του τίτλου και του κειμένου, είναι μια μεταφορική έκφραση φυσικά με τη λογική που δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη ο αρθρογράφος. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Paidia sorry den borw na grapsw ellinika..
    Gia mena koumanto kanei enas!!!Kai as einai o Alegri..megali morfi o Evra alla mexri ekei..Kaneis panw apo ton Mister etsi prepei na leitourgoun oi omades..
    Twra an den mas kanei o mister kai exoume themata(pou exoume)allo auto!!..
    Alla thewrw pws prepei o coach na einai panw apo ola..
    Timise thewrw o Evra tin fanela mas kai kali tou sunexeia..(vevaia i apoxwrisi tou twra einai suzitisimi)..tha leipsei apo ta apodutiria perissotero , paiktika oxi toso..
    Forza Juve
    Per Sempre!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι πιστεύω πως πάνω απ' όλα πρέπει να ειναι ο μπουφον καθώς αυτός έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στην γιουβε.Αλλα προτιμήσεις είναι αυτά...
      Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Ο Εβρα απο οτι καταλαβαινω ειναι οτι ηθελε να ειναι βασικος και για αυτο το λογο αποχωρησε.Το θετικο ειναι οτι πολλα ταλεντα και ευτυχως Ιταλοι ερχονται.Οκ ειναι δεξια μπακ αλλα και παλι μεχρι την επομενη σεζον θα εχει βρεθει ενα μπακ απ του Σαντρο.Ο βραζιλιανος ειναι 24 στα 25 γινεται να μεινει στο παγκο?Με τη βελτιωση ειδικα που εχει δειξει.Το κρισιμο ειναι το καλοκαιρι εκει που ποναμε δλδ στο κεντρο μετα τις πολλες αποχωρησεις και η ομαδα χρειαζεται ενα παιχτη με τα χαρακτηριστικα του Βεραττι.Ειναι ομως η ομαδα πιστευω σε πολυ καλο δρομο.Καλη συνεχεια και στον Πατρις που κακα τα ψεμματα ηταν και μεγαλος λαθερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή