22 Ιαν 2017

Παραδοχή Μαρότα: Χάσαμε λίγο από το δέσιμο μας, χάσαμε το κέντρο μετά τις αποχωρήσεις Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε σαν να έχει... ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Πάουλο Ντιμπάλα ενώ παραδέχθηκε ότι η Γιουβέντους κάτι έχει χάσει στη μεσαία γραμμή.

Ο γενικός διευθυντής, όπως πάντα, μίλησε στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη του αγώνα με την Λάτσιο και σε ερώτηση για το αν η μεγάλη κίνηση των μπιανκονέρι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι η επικείμενη ανανέωση συμβολαίου του Ντιμπάλα, απάντησε ως εξής...

«Μα δεν υπήρχε ποτέ κανένας φόβος για την ανανέωση του Ντιμπάλα. Ο Πάουλο έχει ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας, θέλαμε μόνο να αναπροσαρμόσουμε τις ετήσιες απολαβές του και να τις φέρουμε στο επίπεδο των ποδοσφαιριστών της αξίας του».


Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση σχετικά με το αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις, είπε: «Ενεργήσαμε για να αυξήσουμε την ποιότητα, αν και πρέπει να ομολογήσω ότι χάσαμε λίγο από το δέσιμο μας. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη λύση για μια γραμμή, αυτή του κέντρου, όπου δεν είναι εύκολο να απορροφηθούν σε μικρό χρονικό διάστημα οι αποχωρήσεις τριών παικτών όπως οι Πίρλο, Βιντάλ και Πογκμπά».

1 σχόλιο:

  1. Οι αποχωρησεις αυτες εγιναν σε 2 χρονια! Οι λόγοι των αποχωρήσεων αυτων πολλαπλοι και διαφορετικοί σε καθε περιπτωση. Σημερα σαφως και δεν ειναι αξιοι λογου. Το πρόβλημα έγκειται στο οτι η ομάδα δεν φροντισε να αντικαταστήσει τους παίχτες που εφυγαν. Η μονη αξιολογη προσθηκη είναι αυτη του πιανιτς.
    Θεωρω πως αυτα τα δυο χρόνια ενας εμπειρος τεχνικός διευθυντής επρεπε να ειχε προβλεψει πως ο πογκμπα αργα ή γρήγορα θα εφευγε. Το να προσπαθησει να στηριξει το κεντρο της ομάδας γυρω απο αυτον ηταν τρομερο λαθος. Αντιθετα θεωρω πως επρεπε κεντρικος ρολος επρεπε να δωθει στον μαρκιζιο και με βαση τα δικα του χαρακτηριστικα μα χτιστει το κέντρο. Θρωρω πάντως οτι στα 2 αυτα χρόνια μεγαλυτερη την απώλεια του Βινταλ καθως αποτελουσε την "ατμομηχανη" της Γιουβέντους. Η αποκτηση του Ρινκον μπορει να θεωρηθεί μια αναδρομικη αντιδραση της διοικησης να καλυψει το κενο του Βινταλ αλλα δεν μπορω ακομη ναφερω πληρη γνωμη. Τελος βαρος πρεπει να δοθεί στην υιοθέτηση του στυλ παιχνιδιού ""Βινταλ" απο τον Στουραρο τον οποιο πιστεύω και καθως φαίνεται πιστεύει και οι διοικηση. Το πρόβλημα ειναι ποσο καιρό θα παρει αυτη η διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή