20 Ιαν 2017

Μπονούτσι: Ολους αυτούς τους μήνες είπαμε πολλά λόγια

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είχε μόνο καλά λόγια για την Λάτσιο και ένα... νόμο για τη Γιουβέντους: Κανένα λάθος από εδώ και πέρα.

Οι μπιανκονέρι προετοιμάζονται για την επικίνδυνη αναμέτρηση της Κυριακής με τους λατσιάλι, για τους οποίους είπε τα καλύτερα ο διεθνής Ιταλός αμυντικός μιλώντας στο Sky Italia.

«Η Λάτσιο ωρίμασε πολύ αυτούς τους μήνες με τον Σιμόνε Ιντσάγκι, ξέρει να κάνει παιχνίδι και σίγουρα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Εχει τον Ιμόμπιλε και τον Φελίπε Αντερσον, ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη ζημιά στις αντεπιθέσεις. Οπως και να έχει, υπάρχει ποιότητα στην 11άδα της και είναι όλοι έτοιμοι να... θυσιαστούν στο ματς. Αυτό είναι, κατά τη γνώμη μου, το μυστικό της Λάτσιο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις της», ήταν τα λόγια του Μπονούτσι, ο οποίος στη συνέχεια πέρασε στα της Γιούβε και ήταν σαφής...


«Στη Γιούβε απαγορεύεται να κάνει λάθος δύο σερί φορές. Γενικά απαγορεύεται να κάνουμε λάθος και η ήττα στη Φλωρεντία πρέπει να μας κάνει να καταλάβουμε κάτι: Από τώρα και μέχρι το τέλος δεν πρέπει να κάνουμε άλλο λάθος. Κανένα. Ολους αυτούς τους μήνες είπαμε πολλά λόγια όταν χάσαμε σημαντικά ματς αλλά μέχρι τώρα υπήρχε χρόνος. Τώρα δεν υπάρχει άλλος χρόνος και αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται άλλο λάθος. Αντιθέτως, τώρα πρέπει να αποδείξουμε για ακόμη μία φορά σε όλους ότι η Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ιταλία και μπορεί να παίξει στα ίσα με όλους στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου