8 Ιαν 2017

Ποιον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους χαρακτηρίζει ο Ιγκουαΐν «άνθρωπο των θαυμάτων»

Αποφασισμένος να αποδείξει στη Γιουβέντους ότι αξίζει τα 90 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για την απόκτηση του, δηλώνει ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Αργεντίνος φορ παραχώρησε συνέντευξη σε αμερικάνικο Μέσο και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα. Ακολουθούν όσα είπε ο Ιγκουαΐν...

Για τη Γιουβέντους: «Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά δεν θέλουμε να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένα. Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα στη Γιουβέντους είναι η διάθεση για δουλειά. Παρά τις τόσες επιτυχίες, δεν σταματάνε ποτέ να δουλεύουν για να βελτιωθούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές και αυτό διατηρεί την ομάδα ως επιτυχημένη. Το να νικάς δεν μπορεί ποτέ να είναι βαρετό, είναι στο DNA ενός κλαμπ όπως η Γιούβε, είναι αυτό που περιμένουν όλοι από αυτή την ομάδα».

Για το Champions League: «Προφανώς το Champions League είναι ένας βασικός στόχος μας. Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη διοργάνωση αλλά πρέπει να το πιστέψουμε και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είναι άλλο πράγμα οι όμιλοι, άλλο τα νοκ άουτ. Οταν αρχίζουν τα νοκ άουτ ξέρεις ότι δεν είσαι και τόσο μακριά από τον τελικό. Οι βασικοί αντίπαλοι θα είναι οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, οι οποίες νικάνε τα τελευταία χρόνια, αλλά προφανώς υπάρχει και η Μπάγερν. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι η Μάντσεστερ Σίτι με τον Γκουαρντιόλα έχει τις πιθανότητες της».


Για τα 90 εκατ. ευρώ που κόστισε η μεταγραφή του: «Θέλω να αποδείξω στη Γιουβέντους ότι αξίζω τα λεφτά που έδωσαν για μένα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κατακτήσουμε τρόπαια τώρα που μπαίνουμε στην πιο σημαντική περίοδο της σεζόν. Ελπίζω να είμαι πρωταγωνιστής στις νίκες».

Για τον Μπουφόν: «Εγώ τον χαρακτηρίζω άνθρωπο των θαυμάτων. Αρκετές από τις αποκρούσεις που κάνει είναι απλά απίθανες. Είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής αλλά και ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς τους συμπαίκτες του».

Για το αγαπημένο του φαγητό: «Δε βγαίνω συχνά σε εστιατόρια. Η Ιταλία έχει φανταστική κουζίνα αλλά το αγαπημένο μου παραμένει η πίτσα. Αυτή που φτιάχνει η μητέρα μου όμως».

Για το αν κάνει πλάκες στα αποδυτήρια: «Πρέπει να ανακαλύψω ποιος σας το είπε (γελάει). Το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα για μένα, γι' αυτό με βλέπετε πάντα σοβαρό την ώρα του αγώνα. Προφανώς, όμως, υπάρχει και ένας άλλος εαυτός. Μου αρέσει να διασκεδάζω όταν πρέπει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου