4 Ιαν 2017

Το λάθος που δεν πρέπει να κάνει η Γιουβέντους στην περίπτωση του Βεράτι

Ο Μάρκο Βεράτι φαίνεται πως είναι ένας πραγματικός μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους. Δεν είναι απλά σενάριο που χτίστηκε μέσω ρεπορτάζ.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Ο Ιταλός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως διεμήνυσε ο μάνατζέρ του, θέλει να φύγει από το Παρίσι γιατί δεν μπορεί να κατακτά μόνο το πρωτάθλημα Γαλλίας. Μάλιστα έκανε ξεκάθαρη αναφορά στη Γιουβέντους και την Ιντερ.

Ο Βεράτι είναι ένας παίκτης που και μπορεί να έρθει στο Τορίνο και τον χρειάζονται οι μπιανκονέρι. Είναι και τιφόζο της Γιούβε, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν. Εδώ είναι και το «κλειδί» της υπόθεσης.

Αν η Γιουβέντους θελήσει να πάρει τον Βεράτι, θα πρέπει να ξεχάσει την οπαδική προτίμηση του Ιταλού ποδοσφαιριστή. Σε μια επαγγελματική συμφωνία που και οι δύο πλευρές θα πάρουν και θα δώσουν, δε χωρά αυτός ο συλλογισμός.


Ο Πάουλο Ντιμπάλα, αν δεχθούμε τα τελευταία ρεπορτάζ, χάρηκε στην αναπροσαρμογή που του πρότεινε η διοίκηση αλλά τσίνησε στο τελικό ποσό. Και τελικά η Γιουβέντους του δίνει κάτι παραπάνω από αυτά που είχε σκοπό.

Και ο Αργεντίνος έχει δηλώσει πίστη στην ομάδα και θέλει να παραμείνει και να γίνει ηγέτης και σημαία της. Παρόλα αυτά, στα οικονομικά δε χωράνε συναισθηματισμοί. Αυτό θα πρέπει να το έχει καλά στο μυαλό της η Γιούβε όταν και εφόσον αποφασίσει να κλείσει τον Βεράτι.

Γιατί για τον περιβόητο... Γκαμπιγκόλ δεν τρέχει μία που πήγε στην Ιντερ (και πολύ καλά δούλεψε η ομάδα την υπόθεσή του) αλλά για τον Βεράτι χρειάζεται προσεχτικός χειρισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου