29 Ιαν 2017

«Ο Ιγκουαΐν θα μείνει πολλά χρόνια στη Γιουβέντους και οι οπαδοί της Νάπολι θα πρέπει να τον υποδεχθούν καλά»

Για το πόσο ωραία νιώθει στη Γιουβέντους ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, μίλησε ο αδερφός του.

Ο Φεντερίκο Ιγκουαΐν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στις ΗΠΑ με την Columbus Crew και μίλησε στην Tuttosport για τον αδερφό του και αστέρα της Γιούβε.

«Ως τύπος είναι αυτός που ήταν πάντα και χαιρόμαστε επειδή έκανε πραγματικότητα το όνειρο του, να γίνει ένας από τους καλύτερους του κόσμου», είπε ο Φεντερίκο, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεταγραφή του αδερφού του από τη Νάπολι στους μπιανκονέρι.

«Ο Γκονσάλο αποφάσισε μόνος του να πάει στη Γιουβέντους, ακολουθώντας τις αισθήσεις του. Είναι ευτυχισμένος πλέον, αφού τα πάει πολύ καλά με όλους στο κλαμπ και την ομάδα ενώ αγαπάει την πόλη. Οταν πήγα στο Τορίνο για να τον επισκεφθώ μπορούσα να δω πόσο χαρούμενος ήταν. Νομίζω πως ο Γκονσάλο θα παραμείνει πολλά χρόνια στη Γιουβέντους. Ως αδερφός του, το ελπίζω αυτό γιατί η Γιούβε δεν είναι μόνο ένα τοπ κλαμπ αλλά και μια οικογένεια», είπε ο Φεντερίκο, ο οποίος αφού εκτίμησε ότι οι οπαδοί της Νάπολι θα πρέπει να τον υποδεχθούν καλά στο Σαν Πάολο λόγω των όσων πρόσφερε στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε εκεί, έκανε στη συνέχεια μια αναδρομή στο παρελθόν...


«Οταν ήμασταν παιδιά εγώ, ο Γκονσάλο και ο Νίκολας, ο οποίος είναι και μάνατζερ του Γκονσάλο, παίζαμε συνεχώς στην αυλή του σπιτιού μας. Ο Γκονσάλο συνήθως επέλεγε τον "ρόλο" του Ερνάν Κρέσπο ή του Εντσο Φραντσέσκολι, ο Νίκολας ήταν ο Μαραντόνα και εγώ ήμουν ο Ζινεντίν Ζιντάν ή ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Επίσης, θέλω να πω ότι και στους τρεις μας, αρέσει να τραγουδάμε καραόκε αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε παράφωνοι. Εχει πλάκα όμως».

1 σχόλιο: