13 Ιαν 2017

Ο Πιάνιτς μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ντιμπάλα

Για τη συνεργασία με τον Πάουλο Ντιμπάλα, την υπερβολική χαλάρωση της Γιουβέντους μέσα στους αγώνες και την κυριακάτικη αναμέτρηση στη Φλωρεντία μίλησε ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ο Βόσνιος, για τον οποίο οι Ιταλοί έχουν γράψει τα καλύτερα για την απόδοση του μέσα στο 2017 και γενικά για όσα κάνει όποτε παίζει ως ελεύθερος πίσω από τους επιθετικούς στο 4-3-1-2, μίλησε στο Sky Italia και αναφέρθηκε σε θέματα της επικαιρότητας για τη Γιούβε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιάνιτς...

Για τη συνεργασία με τον Ντιμπάλα: «Ο στόχος μας είναι πάντα να βρισκόμαστε ανάμεσα στις γραμμές. Από εκεί και πέρα, έχουμε την ελευθερία να αλλάζουμε θέσεις όποτε κρίνουμε ότι χρειάζεται. Βρισκόμαστε συχνά στο γήπεδο και είναι εύκολο και ωραίο να παίζω με τον Πάουλο δίπλα μου. Είμαστε πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στη Γιούβε και σεβόμαστε τις οδηγίες του προπονητή, τις οποίες προσπαθούμε να κάνουμε πράξη στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, όπως προανέφερα, ανοίγω χώρους για τον Πάουλο και ο Πάουλο ανοίγει για μένα. Συνεργαζόμαστε και πλέον καταλαβαίνουμε καλύτερα ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Πάει πολύ καλά το πράγμα, είμαστε καλά».


Για το γεγονός ότι η Γιουβέντους χαλαρώνει υπερβολικά σε κάποια διαστήματα των αγώνων: «Πρέπει απλά να παραμένουμε συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, πρέπει να καθαρίζουμε πιο γρήγορα τα ματς, όταν μπορούμε να το κάνουμε, για να διευκολύνουμε την κατάσταση. Προχωράμε, δουλεύουμε καλά και παίρνουμε τα αποτελέσματα. Πάντα, βέβαια, υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα πρέπει να διορθώσουμε και η ομάδα έχει δείξει, ως τώρα, ότι όταν πρέπει να βελτιώσει κάτι, το κάνει. Ξέρουμε πώς είναι η κατάσταση, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα κοιτάξουμε να το κάνουμε στα προσεχή ματς».

Για τον αγώνα με την Φιορεντίνα: «Είναι μια δύσκολη έδρα και μας περιμένει ένα ωραίο ματς. Ενας αγώνας στον οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι πρέπει να παλέψουμε ως το τέλος, θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σεβόμαστε πολύ την Φιορεντίνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάμε εκεί με ταπεινότητα και με στόχο τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου