5 Ιαν 2017

Ρουγκάνι: Είμαι ποδοσφαιριστής επιπέδου Γιουβέντους

Για την οργή που πρέπει να βγάλει η Γιουβέντους και τη συνεχή βελτίωση που πρέπει να παρουσιάζει ο ίδιος, μίλησε ο Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Ο αμυντικός των μπιανκονέρι έκανε δηλώσεις στο Sky Italia και τις παραθέτουμε αυτούσιες...

Για το πώς μπαίνει στο 2017 η Γιουβέντους: «Οι ήττες στην πορεία της σεζόν μας έκαναν καλό και ελπίζω ότι αυτή στο Σούπερ Καπ, η οποία μας πείραξε πάρα πολύ, θα μας δώσει την ώθηση για να ξαναξεκινήσουμε... οργισμένα στο πρωτάθλημα κόντα στη Μπολόνια. Πρέπει να ξεχάσουμε το Σούπερ Καπ και να συγκεντρωθούμε στο να παίρνουμε συνεχώς τους βαθμούς γιατί απομένει ακόμη ένας γύρος στο πρωτάθλημα, συν τα ματς με Μπολόνια και Κροτόνε».

Για το ματς με την Μπολόνια: «Περιμένω ένα σκληρό ματς, πάντα το πρώτο παιχνίδι μετά από διακοπή είναι... μυστήριο και ξέρουμε ότι η Μπολόνια είναι καλή ομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η μόνη με την οποία ήρθαμε ισόπαλοι μέσα στο 2016. Οπως και να έχει, εμείς πρέπει να μπούμε με κακία στο γήπεδο και να στείλουμε αμέσως το μήνυμα στους υπόλοιπους».


Για τις εμφανίσεις του: «Αισθάνομαι ότι είμαι ποδοσφαιριστής επιπέδου Γιουβέντους, από εκεί και πέρα είναι ο προπονητής αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και αυτό είναι το σωστό. Στόχος μου είναι να μαθαίνω, να βελτιώνομαι καθημερινά και να είμαι έτοιμος όποτε με καλεί ο προπονητής. Εχω ένα σερί καλών εμφανίσεων, σίγουρα αυτό με βοηθάει και ψυχολογικά αλλά δεν αρκεί».

Για τον Τόμας Ρινκόν και τις πρώτες του μέρες ως μπιανκονέρο: «Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, τον είχαμε προσέξει ως αντίπαλο και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε συμπαίκτες πλέον. Πώς είναι σε αυτές τις πρώτες του μέρες; Είναι νοτιοαμερικάνος, άρα ορεξάτος συνεχώς. Σίγουρα, υπό αυτή την έννοια, θα προσθέσει θετική ενέργεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου