12 Ιαν 2017

Οι μεταγραφικές εξελίξεις για τέσσερις παίκτες που εμπλέκονται με τη Γιουβέντους

Τα τελευταία μεταγραφικά νέα της Γιουβέντους παρουσίασε αργά χθες το βράδυ το Sky Italia.

Την ενημέρωση ανέλαβε ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος είπε τα εξής...

«Κεφάλαιο Τζάτζα. Ο διεθνής φορ μίλησε με τους ανθρώπους των μπιανκονέρι και δέχθηκε να συναντηθεί αύριο (σήμερα) με τη Βαλένθια. Μόνο μετά από αυτή τη συνάντηση θα καταλάβουμε αν θα δεχθεί ή όχι να πάει στην Ισπανία.

Συνεχίζονται, παράλληλα, οι επαφές με τον νεαρό Βόσνιο αριστερό μπακ Κολάσινατς και η Γιουβέντους θα πρέπει να αποφασίσει γρήγορα αν θα τον κλείσει για το καλοκαίρι, με δεδομένο ότι τον θέλουν και οι Αρσεναλ και Τσέλσι.

Από την Παρασκευή ως την Δευτέρα οι Μαρότα και Παράτιτσι υπολογίζουν να κλείσουν την συμφωνία με την Ασκολι για τον Ορσολίνι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι θα υπάρξει η συνεδρίαση της Lega και θα είναι εκεί και οι παράγοντες της Ασκολι.


Τέλος, σε ό,τι αφορά το θέμα του Πατρίς Εβρά, εκτός από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια, υπάρχουν κι άλλες προτάσεις από την Αγγλία. Ο Γάλλος πήρε χρόνο για να αποφασίσει. Μπορεί να είναι κοντά στην αποχώρηση του από τη Γιούβε, μετά από παρουσία 2,5 χρόνων».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. O Tζάτζα μας απογοείτευσε αν και είναι μεγάλος παίκτης,μήπως δεν έγινε σωστή διαχείριση από τον προπονητή;
    Aν κάποιος φίλος έχει άποψη ας μας την παραθέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ο τζατζα πήρε ευκαιρίες κ πολλές, υπομονή δεν είχε κ επίσης είχε προβληματικό μάνατζερ κ χαρακτήρα...τι ήθελε να πάρει την φανέλα βασικού σπίτι του...ο μορατα δλδ ήταν χαζός που έκανε υπομονή....κ επίσης εκανε κ κάποια μαρκαρισματα χωρίς λόγο 2 κόκκινες έτσι για πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή