20 Ιαν 2017

Μεταγραφική βόμβα προαναγγέλει η Tuttosport

Μια μεταγραφή... αλά Ιγκουαΐν στο χώρο του κέντρου, προαναγγέλει για το καλοκαίρι η Tuttosport.

Η εφημερίδα αναφέρεται, σε ρεπορτάζ της, στο πώς η Γιουβέντους βελτιώνει συνεχώς την οικονομική κατάσταση της και τονίζει ότι έχει φτάσει πλέον στο σημείο που να της επιτρέπει να κάνει το καλοκαίρι τουλάχιστον ακόμη μία μεταγραφή στυλ Ιγκουαΐν. Μια μεταγραφή, δηλαδή, με πάρα πολλά λεφτά και με δυνατό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Αυτή η μεταγραφή, υποστηρίζει η Tuttosport, έχει αποφασιστεί ότι θα είναι για τη μεσαία γραμμή. Ονομα δεν γράφει το ρεπορτάζ αλλά μπορεί ο καθένας να υποθέσει ότι αναφέρονται στον Μάρκο Βεράτι, για τον οποίο οι Γάλλοι γράφουν ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ για να πειστεί η Παρί Σεν Ζερμέν να τον πουλήσει.

Στο ρεπορτάζ της Tuttosport γίνεται αναφορά σε όσα είχε πει ο Μπέπε Μαρότα τον Δεκέμβριο από το Κατάρ, την παραμονή του Σούπερ Καπ, για την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει υπό την προεδρία του Αντρέα Ανιέλι και για το πώς ενισχύεται συνεχώς οικονομικά η Γιουβέντους.


Η εφημερίδα προβλέπει κι άλλη αύξηση των εσόδων μέσω των κινήσεων που γίνονται από τη διοίκηση σε όλα τα επίπεδα και προαναγγέλει ότι το καλοκαίρι θα γίνει ένα μεγάλο μεταγραφικό μπαμ.

Θα είναι στη μεσαία γραμμή, θα είναι με λεφτά ανάλογα της μεταγραφής του Ιγκουαΐν και θα είναι ένας ποδοσφαιριστής, γύρω από τον οποίο η Γιούβε θα χτίσει τη μεσαία γραμμή των επόμενων χρόνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου