15 Ιαν 2017

Δύο επιστροφές στην ενδεκάδα και 3-5-2 από τον Αλέγκρι

Οι Μπουφόν και Αλεξ Σάντρο επιστρέφουν στην 11άδα της Γιουβέντους, η οποία με την σειρά της αναμένεται να επιστρέψει στο 3-5-2.

Ο αρχηγός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο Σούπερ Καπ και αμφότεροι είναι στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και αναμένεται να είναι και στην 11άδα άποψε. Μια 11άδα, η οποία πιθανότατα θα είναι σε σύστημα 3-5-2, όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί.

Οι απουσίες των Λιχτστάινερ και Ντάνι Αλβες σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθαρό δεξί μπακ ώστε να είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί ξανά το 4-3-1-2 και αυτός που φαίνεται ότι θα την πληρώσει είναι ο Πιάνιτς. Εκτός κι αν ο Αλέγκρι επιλέξει το 3-4-1-2, οπότε ο Βόσνιος θα είναι κανονικά σε ελεύθερο ρόλο πίσω από το επιθετικό δίδυμο.


Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πάντως, προβάδισμα έχει το 3-5-2 με τον Μπουφόν στο τέρμα, τους Μπαρτσάλι-Μπονούτσι-Κιελίνι (ή Ρουγκάνι) στην άμυνα, τους Κουαδράδο και Αλεξ Σάντρο στις δύο πλευρές, τους Μαρκίζιο-Κεντίρα-Στουράρο στο κέντρο και τους Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου