20 Ιαν 2017

«Εγώ είμαι υπέρ του μαστιγίου αλλά μπορεί και να είναι λάθος μερικές φορές»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν μίλησε μόνο στο Sky Italia αλλά και στη Mediaset, λέγοντας καλές ατάκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής αμυντικός της Γιουβέντους...

Για το αν κάνουν καλό οι... σφαλιάρες: «Θα προτιμούσα να έχουμε φάει λιγότερες σφαλιάρες, φάγαμε αρκετές φέτος και χάσαμε και ένα τρόπαιο στη Ντόχα. Δεν πρέπει να χάσουμε τη διάθεση για... θυσία στο ματς και την ταπεινότητα μας. Πρέπει να είμαστε πάντα ενωμένοι και να προχωρήσουμε ως ομάδα. Δεν είναι ο Μπονούτσι, ο Ντιμπάλα ή ο Ιγκουαΐν που θα κάνουν τη διαφορά και θα νικήσουν, είναι η Γιουβέντους ως ομάδα».

Για το αν μπορεί να υπάρχει κάποιος εφησυχασμός στην ομάδα: «Ασυνείδητα μπορεί να υπάρξει εφησυχασμός, μετά από τόσες νίκες και επιτυχίες. Για την ιστορία αυτής της ομάδας, όμως, δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Πρέπει να μπαίνουμε πάντα στο γήπεδο για να νικήσουμε, φέτος κάναμε διάφορα λάθη και τώρα θέλουμε να αντιδράσουμε και να κρατήσουμε ως το τέλος της σεζόν σε υψηλό βαθμό την συγκέντρωση μας».


Για το αν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χρησιμοποιεί περισσότερο το... μαστίγιο ή το καρότο: «Κάθε παίκτης έχει τον χαρακτήρα του. Εγώ είμαι υπέρ του μαστιγίου αλλά μπορεί και να είναι λάθος μερικές φορές. Κάποιες φορές χρειάζεται μαστίγιο, κάποιες καρότο. Ο προπονητής ξέρει πολύ καλά τι να κάνει, τις προηγούμενες δύο σεζόν τα συνδύασε όπως και όταν έπρεπε, όπως και φέτος μερικές φορές. Είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα θα εμφανιστεί η πραγματική Γιουβέντους».

Για το αν θέλει η Γιούβε εκδίκηση, την προσεχή Τετάρτη, από την Μίλαν, στον αγώνα κυπέλλου: «Σίγουρα. Χάσαμε δύο φορές φέτος αλλά πιστεύω πως και τις δύο... βοηθήσαμε κι εμείς για να γίνει αυτό. Εχει πληγωθεί η υπερηφάνεια μας και είμαι σίγουρος ότι σε λίγες μέρες θα βρουν μπροστά τους μια διαφορετική Γιουβέντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου